OK, bom naslednjič dal ‘nabrizgat gumo’, da bom lahko full gej ![]()
Sedaj jo pa čaka še par fines v notranjosti in pod motornim pokrovom
![]()
cukr ![]()
pida..pa šele zdaj sem opazil,da ma zadevščina še original registersko ![]()
jebemti je huda!
Jap, ki je vpisana še v servisni knjigi ![]()
Lušthkan pičipoki!
Še ena zarošena ![]()

Ugotavljam, da avto sploh ni pretirano nizek
, gewinde pa do konca odgewindane ![]()
Očitno bo treba po kakih nižjih gumah pobožat. Kaj se pa dobi v 14col? Našel sem le 155.55.14 , s 175.50.14 sem že spet blizu tega kot sem zdaj
se mi zdi, da je 14col je res slabo zastopana dimenzija ![]()
Jaz imam na obeh amerikancih 14 col in je kar zoprno. Še posebaj ker rabim 70+ višine.
14 col so hrenofke, 15 se pa že dobi nankang pa še par firm kjer dobiš že bolj izolir traku podobne feltne. Na tvojih gewingih pa pober stran helper springe pa šalce zgornje se dajo modificirat. Sej so vse no budget gewinge isti šmorn. Maš sigurn 2-3 cm fore, kar pa bo dost da ti bo lajkabiln avto.
Jaz bi se na čim bolj daleč ognil kitajskih in tajvanskih gum. Sem na Forda zmontiral Maxxis gume in se letos pred tovornjakom postavil čez cesto… ![]()
Da ni Ford kriv…? ![]()
Jaz mam na dayliju Nexen.. nek letošnji model… pa nimam pripomb. Pa tud na kumho exta ni blo pripomb, pa je bilo 250 konjev gor… Je pa res, da sta obe firmi korejski, ne kitajski.
Imaš moj rispekt in sorry, ker sem iskren, ampak… prvi tvoj avto (kupejca in kompakta ne štejem, ker en je restomod en pa originalnež), ki mi je v füL kÜl. ![]()
(ne zdej zajebat s kakšnim čudnim motorjem, ker to je avto za vzet si ga na izi in izgledat kul, ne za tišat)
Hehe, hvala kookie ![]()
Motor vsekakor ostane ta. Ne rečem, da bi bil ‘porivajoči’ pogon, potem bi že resno razmišljal o kakem swapu, pri ‘vlečnem’ je pa 60 konj vrh glave ![]()
Modifikacije na motorju bi se vršile le okoli dotoka in odtoka zraka … ![]()

Haha, kaj mu bosta dva daylija? Je pa res, da je ta že ful poširjen. Tovarniško. ![]()
Heheheh…pa to si ti čisto svež oglas najdu ![]()
Hm, mogoče bi pa tale bila za tisti moj C20LET ki ga v kleti šparam ![]()
@pero, ja sej imaš prav, daily je insignia, drug dailiy je kompakt, tretji je corsa, četri je bežko, peti je kupejc, šesti pa v garaži čakajoča na ‘obnovo’ Astra Opc, ki bo upam nekoč dosegla drugo mesto na lestvici
![]()
Ps…ja tale zgleda res malo bolj poširjena … tam zadnji desni kolotek ima dodatno rjavo obrobo ![]()
lih sem iskal zimsko kombinirano vozilo pa sem na to naletel.
sam je ružna barva, tle še z okusom nebi mogu pridit do efekta ![]()
Ja dej, ti to rabaš… ![]()
Ja brava je res bolj ružna, ampak kej bi se že dalo scimprat ![]()
Mam jest roza perle na lagerju… ![]()
a ti je še od tvojga ostal?
![]()
Od mojE… ![]()