Opal Grün E21

Moral sem jih sprobat.. Le kdo bi zameril :stuck_out_tongue:

Sem pa ob montiranju felgen bil zelo presenečen nad stanjem pločevine

(za ogled naslednje slike priporočam očala zaradi izrazite turkizne barve)
Skupna zadeva najinih e21k croma, stikala iz avdija za pomik v zameno za tvoje sedeže :laughing:

Pašejo mu felne, to bo dober avto :sunglasses:

Hvala :slight_smile:

Bo za spremljat temo. Všečen avto, sploh s feltnami :sunglasses:

Dobr zgleda, ceprou nism biu nikoli prou ljubitelj taksnih felten :slight_smile:

Predvidevam da mas tut kej veze s tem: https://www.youtube.com/watch?v=-ie-LcCBMqc

@jezeek hvala

@anzee, prav imas posodu avta za spot, prosim ne me pa obsojat glede muske, sam jo ne poslušam in če bo kdo gledal spot naj prosim da na mute :smiley:

Jao, oprosti, ampak js naslov tvoje teme vedno preberem: OpEl Grün E21… In se za delček sekunde vprašam kaj je to za en Oplov model! :laughing:

Vidim pa, da imaš vse predispozicije za eno fajno bombico od avta! :sunglasses:

haha ma komad in video sta men konc huda :smiley:

anzeee, kaj kadiš in kje si kupil? :laughing:

Tekoči so men fejst fantje, sploh Mito (ta ki Prinza vozi). Tud ta njihov šaljiv odnos do tekstov mi je zmaga. Mi pa ta komad res ni neki…

Bi raje kak tak spot z avti vidu na tale komad :sunglasses:

Razumem če je na bosanski “opal” :laughing:

Ja fantje so faca drgač :smiley:

Zima je tle, z njo sem pa prpelu še en “winterwagon”, gre se za 320/6 m20b20 (fergi), 1979. Zadeva je nazadnje vidla cesto 2005 in ima mladih 142.000km.

Na njega sem nataknu tudi 25% zaporo iz 323, ampak je na žalost za obnovit, saj kakega extra odziva iz nje ni…

Najbl mi je ušeč notranjost, polek olivnih vratnih tapet, so bež sedeži(dela jim krivica slika) kateri so oblečeni kot v stare žaklje za oves :smiley:

pa ja neboš zdej to pozim uničval?

Ma nje, ma vec gnilga pleha k dobrga…

A ni mišljen, kot winterwagon :smiley:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9144441&show=1&avto=BMW%20serija%203:%20320

Za dobro ceno je vse vedno naprodaj. Nisem pa resno pričakoval takega odziva, prvi naj ga bi že jutri prišel pogledat :astonished: