Oldtimer srecanje Naklo - 1.5.2011

Danes, torej prvega maja smo skocili pogledati v Naklo kjer je bil zbor oldtimerjev. Naredili pa smo lep krogec do Preddvora, Brda pri Kranju preko Naklega do Trzica.

Tukajle je nekaj slik

Najprej smo se dobili na Kokrici. Na sliki tukaj je se Opelpower, ki pa je zal moral predcasno sibati domov

Takole ga je Opelpower startal

Brdo pri Kranju je bila prva postojanka..

Trojica oldijev. VW, Alfa Romeo in BMW

Jaz in Manni sva se zrinila v ospredje, Kookie s kadettom pa je malce bolj zadaj

Bertone..

Pa ena lepa Ascona B 1.2S

Fizl in kamioncek

Rekord B - mafiawagen :smiley:

Bmwjeva Isetta

Malo morje motorjev in mopedov

Saab 69 z zanimivo platneno streho :smiley:

Cetica vozil

Dogajanje na Brdu

Kadett B kiemmen coupe

Krsenje javnega reda in miru - 104€ (dobro poglejte sliko)

Kookie (levo) in Manni (desno)

Kookijev Kadett C

Se ena iz trzica..

Kaksno pa upam da bo se Kookie nalimal :smiley:

a si kej poreklamiral forum :laughing:

Kaj pa je zgodba rdečega fičaka :question:

Ma zal nism mel nobenih promo zadev s sabo.. bo treba za naslednjic :smiley: opelarhiv in oldschool slo material prpravt! Nujno!

Zgodba o ficaku pa niti ni zgodba o ficaku. Poglej malo okolico ficaka pa bos vidu krsenje javnega reda in miru :smiley:

haha..a je med drevesom in tipom še kaj? Pa vsi neke rakete od objektivov… :laughing:

Ja no sej ze da scije v javnosti je kazen :smiley: sm dubu zadnjic hehe :slight_smile: sem pa scijocega gospoda opazil sele na racunalniku, tako da se je dobro zlil z okolico :slight_smile:

Hehehe, zgleda si tip ni pogledal video predavanja: kako scati v javnosti :laughing:
Super slike, vidim da sem kar nekaj zamudil…

ja se posebej uni k nismo vedli da se bo kej dogajalo :frowning:
sej je malo dalec, vendar cisto mozno da bi sli malo pogledat…

Fant, pa sej ti tle vse pise :slight_smile:

http://www.svamz.com/dogodki

Anzee, oni kiemen na sliki mi deluje tako, kot bi ga že kje videl na slikah. Imaš o njem ka več podatkov? Sem gledal med mojimi starimi oglasi, pa ga ni med njimi. Ta dodatna ogledala sem sigurno nekje že videl…