Oldschool SLO srecanje

Ok, potem pa sobota 23ga! No dajte kakšen predlog za lokacijo, da nebo spet BTC :stuck_out_tongue:

ma lahko socerb :stuck_out_tongue:
alpa kej na obali…
lahko naredimo kod kak piknik…

Ja socerb, pa gremo pol čez ilirsko nazaj v lj. :slight_smile:

No jz sm sicer mislu bolj tako v okolici ljubljane.. mogoce gor na rakitno al pa mogoce gor na ulovko kjer se nismo bili.. ne vem ce bi se tok dalec peljal, ker niti nimam tok casa :stuck_out_tongue:

prej sva se z laukotom menla da bi bla mogoce zanimiva llokacija postonjske jame…
pa en zaradi jam, je velik parkir plac, pa kr nekaj barckov, pa soncek, pa rekica… :slight_smile:

pismu v postojni smo pa tut skor vsak dan hehe :smiley:

no sej ideja ni napacna. kaj pa ce gremo v rakov skocjan, k je tut v blizini? tm je tut tko zanimivo.. pa dost bliz postojne. Sej jz se morm pa se z valterjem (iz postojne) dobit, k ma zlatega GT-ja, da mu pokrov ventilov prnesem.. hmhm

Če bo kdo sam v avtomobilu in bo potreboval družbo se mu lahko jaz pridružim :smiley:

Lahko se meni pridružiš da nebo dolgčas…

Cool! :slight_smile:
Kaj pol velja rakov škocjan? Jst sm za…
Treba še sporočit OPju (nevem če kej spremla debato tuki), cookie-ju, pa če mate še koga k bi se prdružu :slight_smile:

Jaz bi se rade volje pridružil izletu in druženju, vendar v soboto žal ne bo šlo. Upam da mi rata v kakšnem drugem terminu. Upam da se boste imeli lepo in brez dežja.

LP

kdaj pa gremo? da smo nekje ob 15h recimo v rakovem skocjanu? Al prej?

ma lhako recemo tudi tako ja :slight_smile:
jst bom itak se prej prsu v lj ker grem verjetno neki do Cos-a
pa se bomo culi in bom su dol z vami Ljubljancani :stuck_out_tongue:

joj Anžej ..ti si največji seronja tu gor, ne un, ne tist, ne tm, ne kle, ne zdaj, ne takrat … kot, da bi se svet vrtel okoli tebe :laughing:

Ja jazt imam jutri potem akcijo … kupejčka pripravit za pot :slight_smile:

Kdo vse gremo zdej?
-jst
-anzee
-papi
-samop
-opelpower
-jbezek
še kdo? :slight_smile:

Na žalost ne morem priti. Se iskreno opravičujem.
(živina se mora nafutrat) :exclamation:

Hja … bilo je kul, ampak neprimerno za čiste avtomobile … tisti rally del je bil pa sploh zakon :smiley:

Anže…dej sliko ribe, ki smo jo ujeli :smiley:

Evo, nekaj slikc ki sem jih naredil.. nekaj jih pa ma pomoje tudi l4uk0.. :slight_smile:
Blo je kr cool, skoda sam da nas ni blo se vec, ceprav za prvic je bilo super. Upam pa da naslednjic ne bo dominirala le Opel znamka :slight_smile:

Takole smo se dobili na dolgem mostu v lj

Prva popravila :slight_smile:

Sladoled in sok v Rakovem skocjanu

OP in lauko sta ujela tudi kar konkretno ribo :smiley:

Parkirani ob makadamu

Se drugic

Lauko na rally sekciji

Sledi SamoP

OP

Papi ga je tudi na pocez vrgu

Pa se enkrat lauko

to je pa to zaenkrat :smiley:

Uf, tole mi pa daje motivacijo za dokončanje mojega kupejca :smiley: :smiley:

Super slike! Meeting je biu pa sploh zakon - na tale makedam sem bil prvih 500m po pravici kar jezen, potem sem pa padel not in začel ovinke pošrek vozit…hehehe

Ja fčeraj sem se kar namatral da sem spucal prah z vseh vogalov :slight_smile: