Predolgo je minilo od zadnjega, drugega, Retro Runa.
Letosnji bo potekal 7. junija, start bo nekje na Koroskem, razkrijemo ga sele cez cas.
Lokaciji cilja sta mozni dve - z anketo spodaj kliknite kam si zelite bolj Bo pa kot do sedaj cca 300, 350km voznje, pripeljite si cimvec sopotnikov in spricerjev, naloge bodo blesave,…
Upejmo da bo vreme ok, rezervnega datuma za zdaj se ni.
Kot nazadnje pobiramo “20eur prijavnega sklada”, denar ki pokaze resnost prijave, ob startu dobite eure nazaj. Ce vas na startu ni, potem gre denar za alko in hrano. Za izvedbo pa rabimo 10 prijav, ce ne je brezveze da delamo eure se flikne na moj flik (041456456)
Who is in?
Zmagovalca Retro Run #1 - Ziza in Kmetek
Zmagovalca Retro Run #2 - klauzz in FRwolf
Zmagovalec Retro Run #2 - to be announced!
-------------- Do sedaj prijavljeni -------------------
Hjebemti. Ja lej, Retro Run je “tradicionalno” prvi ali drugi vikend v juniju. Drz pesti da bo slabo vreme tist vikend haha.
But af kors.
Vem ja, sam itak so to taki termini ko je skoz nekaj. Tudi men je zal Laskega, sam jebiga sej sem bil lani, ce bi blo vsaj kje drugje kot ponovno v Laskem. Je pa dejstvo da je Retro Run od vseh najbol kul
Za oglednika pa itak, te bom malo povprasal Je pa malo tudi odvisno katera trasa bo prevladala v anketi…
Kaj pa ce se prestavi na jesen?
Trenutno je res ogromno dogodkov. Oktober je mesec, kateri zna bit dovoln topel hkrati pa tudi vec casa - manj dolustov in ostalih dogodkov.
Lih zato je zacetek junija, ker ni se morja in teh solskih pocitnic, september in oktober sta zadnje cajte se kar tvegana zaradi vremena. Ceprav mogoce res boljse uspe jeseni, kdo bi vedel.
Za druge car meete pa pac ja jebiga, sam ne vidm da bi dosedanji udelezenci retroruna zares ful na neke meete na parkplace hodil. Pa kukr je pero napisu, retro run je najbl kul
Evo, mene zraven pod naslednjo zaporedno št. - Klauzz
Če rata super!
…če pa ne, pa predlagam backup plan - da prijavljeni vseen pridete gor pa zategnemo preko Golice (piknik na jezeru) do Saturday Night Cruisinga - je skoraj v isti smeri.
@Klauzz dubu eure, yes, te dopisem na seznam. Bomo vidl kako se razvije, ce ne rata pa potem prestavimo in vrnem “prijavnine” oz jih transferiram za naslednji datum, kot boste zeleli