Oldschool-slo RETRO RUN #3, 7. junij 2025

Kje si zelite cilj?

• Pomurje
  • Severna primorska
0 voters

Predolgo je minilo od zadnjega, drugega, Retro Runa.

Letosnji bo potekal 7. junija, start bo nekje na Koroskem, razkrijemo ga sele cez cas.
Lokaciji cilja sta mozni dve - z anketo spodaj kliknite kam si zelite bolj :slight_smile: Bo pa kot do sedaj cca 300, 350km voznje, pripeljite si cimvec sopotnikov in spricerjev, naloge bodo blesave,…

Upejmo da bo vreme ok, rezervnega datuma za zdaj se ni.

Kot nazadnje pobiramo “20eur prijavnega sklada”, denar ki pokaze resnost prijave, ob startu dobite eure nazaj. Ce vas na startu ni, potem gre denar za alko in hrano. Za izvedbo pa rabimo 10 prijav, ce ne je brezveze da delamo :laughing: eure se flikne na moj flik (041456456)

Who is in?

Zmagovalca Retro Run #1 - Ziza in Kmetek

Zmagovalca Retro Run #2 - klauzz in FRwolf

Zmagovalec Retro Run #2 - to be announced! :smiley:

-------------- Do sedaj prijavljeni -------------------

1. Peeping_tom / placana kavcija
  2. Pero27 / placana kavcija
  3. Klauzz / placana kavcija
  4. L4uk0

X. Anzee (izven konkurence)

Car count: 4
People count: 4

:clap:

Jaz sem za, samo za drug datum :blush: Sem 6-8.6 na Slovakiaringu.

Tole bo žurka! :stuck_out_tongue:

Wohoo, finally :smiley:

RAbiš oglednika proge na Koroškem? :smiley:

Edit: Fuck it… js bi tud drug datum :stuck_out_tongue:

Na isti datum je drugač še Opel srečanje v Laškem, dirka po SLO (kraljevska etapa na Golte), hillclimb v zasavju… itd itd itd…

Hjebemti. Ja lej, Retro Run je “tradicionalno” prvi ali drugi vikend v juniju. Drz pesti da bo slabo vreme tist vikend haha.

But af kors.

Vem ja, sam itak so to taki termini ko je skoz nekaj. Tudi men je zal Laskega, sam jebiga sej sem bil lani, ce bi blo vsaj kje drugje kot ponovno v Laskem. Je pa dejstvo da je Retro Run od vseh najbol kul :laughing:
Za oglednika pa itak, te bom malo povprasal :wink: Je pa malo tudi odvisno katera trasa bo prevladala v anketi…

Ma ja, saj retro run je zaenkrat prioriteta :wink:

Laško tud men ne diši, ker je isto kot lani.
Sicer sem nekak res hotel gonit z biciklom na Golte ko je dirka, sam to lahko tud keri drug dan…

Pa moji se ne ljubi gonit gor, tako da bolj navija za retro run, kar je bonus… :stuck_out_tongue:

Pa saj to ne more biti res! RETRO RUN! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Upam na dež v Slo :smiley:

Evo peeping_tom se je prjavu! Tko da loh zacnemo s seznamom

1. Peeping_tom / placana kavcija
  2. Pero27 / placana kavcija
  3. L4uk0

X. Anzee (izven konkurence)

Evo se pero27 je vplacal, fuck yea. 8 to go!

Kolk se pa dela promocija izven foruma, ker kolker so stvari zamrle tu gor ne vem, če nas še sploh 10 objavlja tu gor :stuck_out_tongue:

Nc se ni delala haha. Evo zdej sm FB event naredu, bomo vidl kok se jih bo zdej prjavl

Nc kej dost, do eventa pa manj kot 2 tedna. Jebiga, zadeva je trenutno pod vprasajem..

Kaj pa ce se prestavi na jesen?
Trenutno je res ogromno dogodkov. Oktober je mesec, kateri zna bit dovoln topel hkrati pa tudi vec casa - manj dolustov in ostalih dogodkov.

Ja in kater od teh dogodkov je bolj kul od retro runa? :wave:

Dobr, če pelete froce na morje štekam, če greste pa na en parkirplac na car meet pa niti ne. :broken:

Lih zato je zacetek junija, ker ni se morja in teh solskih pocitnic, september in oktober sta zadnje cajte se kar tvegana zaradi vremena. Ceprav mogoce res boljse uspe jeseni, kdo bi vedel.

Za druge car meete pa pac ja jebiga, sam ne vidm da bi dosedanji udelezenci retroruna zares ful na neke meete na parkplace hodil. Pa kukr je pero napisu, retro run je najbl kul :slight_smile:

Glede na trenutno stanje vremena je vsak dan tveganje :laughing:

Jaz bi se res udeležil, ampak zdaj sem že od 5.6. na Slovaškem in se vračam 8.7. pozno popoldan, teden dni kasneje pa sem tudi out :broken:

Evo, mene zraven pod naslednjo zaporedno št. - Klauzz
Če rata super!
…če pa ne, pa predlagam backup plan - da prijavljeni vseen pridete gor pa zategnemo preko Golice (piknik na jezeru) do Saturday Night Cruisinga - je skoraj v isti smeri.

@Klauzz dubu eure, yes, te dopisem na seznam. Bomo vidl kako se razvije, ce ne rata pa potem prestavimo in vrnem “prijavnine” oz jih transferiram za naslednji datum, kot boste zeleli