Bianchi je bil v tretji
(skoz) ampak je kr kratek menjalnik (mislim da cca 110 km/h na 6800 rpm če se ne motim
pogledat bi mogo v podatke ![]()
nejc ce bo se testiranje povej in ti prnesem racelogic
Bo se prej veeeelik sraufanja
smo pa na vezi ce bo kej… sicer bolj slabo kaze
(poligon dost zaseden pa tud vreme ni najbolj naklonjeno)
Svoj prihod na Avtoslalom Ljubečna 2013 so potrdili tudi v ekipi mariborske strojne fakultete s svojim projektom “Formula Student”. Kot že na avtoslalomu Ivarčko bodo tudi tukaj nastopili izven konkurence, predvsem za svoj trening in seveda za naše obiskovalce.

P.S. : Še vedno nismo definirali če spadava mi2 z draganom v Piston cup ?
![]()
sajh res gdo spada v piston cup-definicija
to more pa šef OP povedat ![]()
Jaz sem vam naredil malo reklame za Piston cup na www.alltagsklassiker.at zato pričakujte tudi kakega severnega soseda.
se enkrat???prvo pravilo verjetno da mas svohnejsi auto od sefa OP ![]()
Hahah nekako tako…OP pa ostaja tiho ![]()
Ponavad smo rekl do zgodnjih 80…bodo rajsi povedali ostali, ki bodo vozili ![]()
Tu pa nisem jaz šef. Ljubečna je Kromičevo maslo
… jaz sem za Raceland odgovorni ![]()
Za Raceland je načeloma tako, letnik 80 in navzdol je vse IN, kar je pa 80 gor pa bolj ali manj stock.
Kako bo pa tukaj, naj pa lokalni pove ![]()
penis, moj je 83 letnik…
ajd rečmo 85, jst sm pa sam pokale priskrbel ![]()
OK, pa izvorni letnik avta … torej v primeru E21 je to 75 če se ne motim ![]()
Sicer pa ja, kakor boš rekel ![]()
Bianchi je tud izvorni letnik 1972
moj je lahko pa od 81 do 85
mamo papirje za vse variante
hahaha sam se vseen nism 80 ![]()
moj je pa 86… odpadem kot ravnokar zrela hruska sicer se napol zelena a zrela ![]()
Še malo, pa bomo prišli do tega, da bo nekdo rekel, da so zraven samo avti, narejeni med 3.1.1977 in 6.6.1977. ![]()
Še vedno je uradna meja za oldtimerja takšna, da za kateregakoli tekmovalca z avtom do vključno letnika 1988 nebi smeli niti trzniti z očesom.
Če ima pa kdo strašno željo po pokalu, lahko naredimo posebno kategorijo Jokice (croma bo sigurno imel kako dobro idejo za pokale
).
Fuck the system, we have our own ![]()
Če mene vprašate… Js tak nimam kej delat med vami, tak ko da bi se med serijsko klaso js prijavo
bol bi blo zarad kakih zunanjih(če se kak avstrijec zmoti) al je zgolj za člane foruma?
js pa dragan mislim da nimama kej delat med vami
nikakor ne bi blo pošteno… ![]()
ne mene gledat, jst sm sam pokale naredu. Nejc ti si organizator, tak da se odloč, jst ti dam zjutri sam pokale in to je to
![]()
za poražence prprav sam eno šeflo več golaža pa bomo vsi veseli, tud če bomo s tabo pa z gajotom vozl ![]()
Po moje najbols da ostane kr “direktor” OP tak ko je blo do zdj
ne morm se oblubit da bo golaž
se se nism dogovoril z gostincem cist tocn
js nerad dolocam kak pa kej
js sm sam pravilnik prekopiro ki je že bil doloen
tk da dvigam roke raj od tu
dam raj za rundo vsem
( to bi tak al tak se mogl zmenit če je dost kandidatov , po dirki sploh ko bo glava mal lažja)
kaj se sekiras saj je limbo blizu