Oldschool-slo PISTON CUP #6,5 Report

Takole,

Vreme je bilo odlično, na momente celo sončno :stuck_out_tongue:

Tehnika je zdržala, boji so bili tesni. Sendijev črni ‘projektil’ gre kot marija (hvala za tistih par krogov). Zato sem se moral v Final lap zelo potruditi za zmago. Lauko tudi prerojen na dirkalnih gumah. Za Nowak-ovega minčija pa upam, da se je zlizal :slight_smile:

Pa še par porumenelih slikc :laughing:

Malo fitnesa pred odhodom :laughing:

Nekaj srebrnega v ogledalu

Prihod na Raceland

Boxi

No problem with small trunk :smiley:

spet se ga malo fitnesira :laughing:

Starček od denisa pa samo opazuje

Brez dobrih gum nema ništa od špasa :smiling_imp:

Tako je ‘trpel’ v tujih rokah

Da se je kar polulal , ali pa markiral teritorij.. kaj vem :laughing: :smiley: :stuck_out_tongue:

Kmalu sledi še en mali onboard :exclamation:

Pa še rezultati.

http://shrani.si/f/2D/wy/19z7qGN6/rezultati-4.png

ja hudo čist :slight_smile: na kakšnih gumah je bil pa Lauko?

Barum 160/13 :laughing:

Jurcati maste svojo prkolco, al je rentana? :slight_smile:

Čestitve sicer vsem za akcijo…

No pa še obljubljen onboard

https://www.youtube.com/watch?v=vsxBR57YVlw&feature=youtu.be

Ja ja hudo je bilo…pa po rezultatih smo bili čist na kupu :smiley:

Predolgo sem na lovorikah spal, zdaj mi pa kuzla v rit skače :laughing:

Tale zmaga je bila tesna, kot še nikoli :confused: :smiley:

Zgleda bom mogo enkrat probat prit razbit tole vladavino OP-ovo :slight_smile: da bo zacel mal migat :laughing: da ne bo spal na lovorikah :wink: sam ko mi nikakor s cajtom ne gre :confused: petkovi eventi so kriza za mene… nočni pa še bolj :slight_smile: nimam luči ne nič (niti instalacije :smiley: )

Hehe, da me boš odbil za 6 sek + :laughing:

Saj luci ne rabis, je cez poletje dolgo svetlo :slight_smile: pa ob 4. Se ze zacne :slight_smile:

Uf 6sek je pa mal kruta :slight_smile: 55 je po moje moj realen doseg, vse kar bi blo manj je ze utopija (po moje) vsaj letos ko smo se mal podhranjeni :slight_smile: drugo leto pa nic ne rečem :stuck_out_tongue: gremo na shujsevalno cez zimo… pa na “masi” bi mogo mal dobit (103> 120/130?) :slight_smile: sj pa lahk bumblebeeja prpeles še na ljubečno :stuck_out_tongue: da vidimo razliko… :wink:

Bom drugo leto…brez špere no go. Je notranje kolo konstantno brez gripa in vrti v prazen kot mešalc :smiley: :laughing:

Super je blo, vidm da mamo vsi delo za drugo leto. Jaz brez novega podvozja pa školkastga zica ne grem veš na raceland :slight_smile: Prikolo sem si sposodil za pripeljat nov avto iz Italije pa sm jo še za to ponucu.

Js sm še tud brez špere :slight_smile: pa kaj :slight_smile: nimam niti zadnjega pogona :wink: no… zaenkrat sploh pogona nimam :unamused: ker tak ne laufa avto sploh

Mislm da bomo čist vsi šraufal čez zimo. Pri mojem rabim generalko motorja ter malo tuninga da se bo še kje kakšen konj našel.