No, padla je ideja da bi zdaj enkrat čez poletje imeli piknik.
Zaenkrat bi jaz predlagal zadnji vikend v juliju! Če pa kdo slučajno ne more, pa javite da čimprej prestavimo datum ![]()
P.S. lokacija se še išče, z predlogi na dan!
LP
Avtoodpad Postojna ![]()
od kje pa tebi ta ideja o odpadu…
Pa ne vem, stari avti tja pašejo ![]()
lapko bi tlele organizirali, deponija peska od našega kamnoloma, pa uni k bi hotu bi še kej pošrek pelu ![]()
bi mogu vprašat za dovoljenje, naredimo en šotorček, ga imamo mi doma 5x10m pa žurka ![]()
Grrr, za letos sem imel na rakovem škocjanu čisto dovolj peska ![]()
Iški vintgar? Tam so neki piknik placi, sam so za plačat če se ne motim…?
Dobra bi bla tudi Cerkniško jezero. Gremo čez Rakitno, k so fajn ovinki … ![]()
Se strinjam. Se lahko še pri meni ustavimo na kakšnem piru ali dveh ![]()
ja zdej ne štekam več ali se gremo vozit ali se nekam damo in imamo en piknik…
jst sm za eno in drugo, samo se je treba odločit…
pejšnji vikend sem se pelu eno furo kp-unec-cerknica-ribnica-kočevje-NM in je blo zakon, res lepa cesta za se pelat…
če pa smo za piknik bi blo boljše da se zmenimo za nek plac, kjer se zasidramo da lahko pijemo, jemo… in potem bo itaak ludo ![]()
Najboljš je najprej določit datum, potem eno relacijo za vožnjo, na koncu se pa nekje ustaviš mal spiješ, poješ, počvekaš, točiš slino nad makinami ![]()
Papi pravi, da bi lahko pri njemu na kakšnem travniku imeli piknik! Meni je ideja kr ok! Recimo, se (ljubljančani) dobimo nekje v Ljubljani, potem pa čez Rakitno/Cerknico oz. Ribnico do črnega kala? Po poti poberemo še jBezka! ![]()
Dobra ideja … zdej pa datum, in kok prnesemo € za žrtje in pitje ![]()
Meni: čevapi, hrenovke, ajvar, senf, čebula, kruh, pivo in za vegije voda ![]()
Papi! Daj ti en predlog kdaj bi bilo tole izvedljivo! ![]()
ma po moje bi lahko naredili 19 ali 20 avgusta, bom jst šu zdej v akcijo za dobit en pameten plac, šotor sm že zrihtau, 5x10m, pa tak lep belo plav z okni … ![]()