OLDSCHOOL-SLO DOES MARIBOR 2 10,11,12.6

slabo računaš :wink: :laughing:

Jaz grem in tudi prespim ne vem pa točno kdaj. Še sporočim, če štartam z vami.

Kaj greste vi to po autobahnu iz lublane?

Ne, po stari.

Verjetno grem… ampak stara cesta me ne mika preveč…
Mogoče bi bilo smiselno prestavit kraj odhoda, ker je v BTC ta vikend pestro zaradi Maratona Franja?

Hvala da si nas spomnila, sem gledal malo fotke iz prejšnjih let, je kr za premestit ja, ajde Lauko z novo idejo za zbirni plac :wink:

štarta kdo kasneje iz onega konca lj-ce… jaz sem dopoldan nekaj v okolici vranskega in grem ob cca 12 - 12.30 proti mb

Iz Velenja štartamo okoli 14ih in pridemo po stari cesti. Po zadnjih informacijah s šotori in šnopsom :smiley:

vremenska napoved se izboljšuje :sunglasses:

Odvisno kje :confused:

https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vreme%20maribor

accuweather zih ne drži :laughing:

Na Arso pa zgleda, da bo celo lepo suho, razen nedelje pop.

http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/#webmet=vUHcs9WYkN3LtVGdl92LhBHcvcXZi1WZ09Cc1p2cvAncvd2LyVWYs12Lm9mclNWYzR3Lp5Wa05CetxGfzx2b2VmbpFGfm9mclNWYzRHf7R2btFWaupzJzx2b2VmbpF2JsAXYyFWblRXZypzJNFEUnwCd5BXZ6cSZwNnZvJXZjF2c0dSf;

Ne vem zakaj :laughing: ampak ok, ti si itak alergičen na moje poste, sem se že navadu :wink:

Jst si že od lani, ko nism mogu it, zelo želim na to turo!
Sam se vozakat v dežju okoli in se skrivat v avtu namesto pit pivo v ležalniku…
Upajmo da bo ok, bomo vidli jutri zjutraj :smiley:

Ja pa ni blo tako mišln ajga bobi.

Itak da poslušaš naše vremenarje, ne pa une iz merike :slight_smile:

PS..danes je pravi dan za odrinit…sonček pa to :open_mouth:

Dobr kaj se cmerate, gremo gor pa bo kar bo; danes naj bi tud scalo Lublani pa je tako vroče da sem mogu it štantgas poštelat.
Jst grem tud z Lublane, a ste se že zmenil kje je zbirno mesto al še nč?

jutri je štart družinskega maratona Franja ob 16h tako, da bi zjutraj moralo bit v BTC ok…
Potem velja okoli 9h-10h Atlantis?
Gre še kdo po AC, po stari cesti se vozi na morje na pa v MB :laughing:

Na srečanje pride tudi naša ekipa GarageOn.Net (Facebook, Spletna stran), ki razvija mobilno aplikacijo za avtomobilske navdušence :slight_smile: Če bi radi potestirali Beta verzijo še pred izidom, se oglasite pri našem kombiju, ker boste lahko spoznali tudi prototipno napravo GON+ za povezovanje vozila s telefonom :wink: Veseli bomo vašega feedbacka :slight_smile:

a mate za windowsfoun? :smiley: :laughing:

Zaenkrat je Beta na Anroidu. iOS tudi razvijamo, vendar gre bolj počasi zaradi pomanjkanja delovne sile. Win phone pa morda enkrat, trenutno nimamo dovolj resourcov za vse platforme.

… kot oseba, ki ne obstajam,ker nisem na socialnih omrežjih in kot forumaš, ki me lani ni bilo, me zanima lokacija… Spotoma bi se ustavil na hmeljnem napitku, v kolikor bo kaj takšnega na voljo.

Gostilna Pec, Spodnja selnica 1, piva pa mislim da ne bo primanjkovalo :slight_smile: Začnemo od 10 ure naprej, pa vožnja od 12 do 16 predvidoma, dalje pa glasba v noč