slabo računaš
![]()
Jaz grem in tudi prespim ne vem pa točno kdaj. Še sporočim, če štartam z vami.
Kaj greste vi to po autobahnu iz lublane?
Ne, po stari.
Verjetno grem… ampak stara cesta me ne mika preveč…
Mogoče bi bilo smiselno prestavit kraj odhoda, ker je v BTC ta vikend pestro zaradi Maratona Franja?
Hvala da si nas spomnila, sem gledal malo fotke iz prejšnjih let, je kr za premestit ja, ajde Lauko z novo idejo za zbirni plac ![]()
štarta kdo kasneje iz onega konca lj-ce… jaz sem dopoldan nekaj v okolici vranskega in grem ob cca 12 - 12.30 proti mb
Iz Velenja štartamo okoli 14ih in pridemo po stari cesti. Po zadnjih informacijah s šotori in šnopsom ![]()
vremenska napoved se izboljšuje ![]()
Odvisno kje ![]()
https://www.google.si/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vreme%20maribor
accuweather zih ne drži ![]()
Na Arso pa zgleda, da bo celo lepo suho, razen nedelje pop.
Ne vem zakaj
ampak ok, ti si itak alergičen na moje poste, sem se že navadu ![]()
Jst si že od lani, ko nism mogu it, zelo želim na to turo!
Sam se vozakat v dežju okoli in se skrivat v avtu namesto pit pivo v ležalniku…
Upajmo da bo ok, bomo vidli jutri zjutraj ![]()
Ja pa ni blo tako mišln ajga bobi.
Itak da poslušaš naše vremenarje, ne pa une iz merike ![]()
PS..danes je pravi dan za odrinit…sonček pa to ![]()
Dobr kaj se cmerate, gremo gor pa bo kar bo; danes naj bi tud scalo Lublani pa je tako vroče da sem mogu it štantgas poštelat.
Jst grem tud z Lublane, a ste se že zmenil kje je zbirno mesto al še nč?
jutri je štart družinskega maratona Franja ob 16h tako, da bi zjutraj moralo bit v BTC ok…
Potem velja okoli 9h-10h Atlantis?
Gre še kdo po AC, po stari cesti se vozi na morje na pa v MB ![]()
Na srečanje pride tudi naša ekipa GarageOn.Net (Facebook, Spletna stran), ki razvija mobilno aplikacijo za avtomobilske navdušence
Če bi radi potestirali Beta verzijo še pred izidom, se oglasite pri našem kombiju, ker boste lahko spoznali tudi prototipno napravo GON+ za povezovanje vozila s telefonom
Veseli bomo vašega feedbacka ![]()

a mate za windowsfoun?
![]()
Zaenkrat je Beta na Anroidu. iOS tudi razvijamo, vendar gre bolj počasi zaradi pomanjkanja delovne sile. Win phone pa morda enkrat, trenutno nimamo dovolj resourcov za vse platforme.
… kot oseba, ki ne obstajam,ker nisem na socialnih omrežjih in kot forumaš, ki me lani ni bilo, me zanima lokacija… Spotoma bi se ustavil na hmeljnem napitku, v kolikor bo kaj takšnega na voljo.
Gostilna Pec, Spodnja selnica 1, piva pa mislim da ne bo primanjkovalo
Začnemo od 10 ure naprej, pa vožnja od 12 do 16 predvidoma, dalje pa glasba v noč