Oldschool-slo does Maribor - 16.5.2015

fajn je blo … :slight_smile: DOOOOOSTI avtov .. skoraj prevec za skupinske panoramske voznje. Pogledal slike kako je bilo pri Pecu, ocitno se boljse kot na voznji .. celo s colnom ste se vozli :smiling_imp: posteno …

tu pa se malo za hec :wink:

128300563

pa do naslednjega srecanja

Oooo sm počekiru vse fotke in mi je samo še bolj žal…tole je moral bit res epic! :sunglasses:

edit: Kdaj bo ponovitev? :smiley:

Maja drugo leto :wink:

00:30 :laughing: :laughing: :laughing:

Da ne bodo fotke samo na FB :slight_smile:

evo, jst sm pa eno rolco razvil.
ena fotka… več pa na blogu.

A ti si kar celo rolco ponucal … bobr je ratal ajga :stuck_out_tongue:

Bobr je ja, jst ne morm komentirat albuma na FB, ampak je bobr :smiley: Drugič bom vzel s seboj eno kartico na katero bo šlo 72 posnetkov (36 je sam za zdražit) :stuck_out_tongue:

bobr je ratal ja :slight_smile:

OP, sj veš kako pravijo pr Lesnini k prodajajo lanskoletne fotelje pa bideje… naj vse gre :smiley:

mnja film je film… mal bl premislš kaj škljocneš k maš sam eno rolco, pa pol ti noben ne more rečt: a maš še kkšno fotko od mojga avta, če objaviš vseh 36 slik :slight_smile:

Sm pa dobu zdjle glih cel set za filme razvijat (kemikalije itd), tko da bom doma v kopalnc razvijal filme od zdj naprej, k tole dajat razvijat drugim je drag špas :slight_smile: Pa še ob nedeljah lahk razvijaš v kopalnc :smiley:

bom pa odprl novo temo, če se bo še kkšn oldskulaš zanimal za filmsko fotografijo :sunglasses:

a to imaš samo kemijo za film al imaš tudi vse ostalo ..povečevalo,papir ..

pa za film je obstajala ena škatla če se spomnem .. :slight_smile:

jpjp, dobiš v kompletu za filme razvijat še termometer, škatlo v katero naviješ film ter vliješ tekočino (razvijalc, fiksir, ustavljalec)… to je ranga 30€ cenovno…
iste kemikalije se potem nuca tud za razvijanje fotografij (na papir), sam tam rabiš še povečevalo, banjce itd - 300 flk…

bom dal tutorial-e in ostalo debato v drugo temo :wink:

ziza, zakon fotke. podpiram!

Pa še en mali movie iz sovozniškega sedeža :slight_smile:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wvTq6Xkk-NA[/youtube]

Čudn… living up to his name :laughing: dobr video :wink:

odbit je, muzika in sam video.

aja, ljudje ste pa itak najjači, po dolgem času da sm nekje čutu “pripadnost” sami norci ki enako razmišljajo na kupu.

Haahahaa, Cookie rabi večji avto… Se mu že brada mota okol volanskega droga… :laughing:

Muska je pa zakon…

Včeri sem imel en preblisk in sem Opel Admirale gledal na mobile.de:laughing:

Bi pa manjši volan precej povečal ergonomijo vozniškega prostora :smiley: