Približno se, nekje sredina maja 2015, odvisno od vremena in ostalih dogodkov.
Aaa… OK, js sem mislil, da se pogovarjamo nekje po 15.marcu, ko se začne sezona letnih gum! Maja mi vsekakor bolj odgovarja ![]()
Jaz sem za, no razen nočnega dela. Torej karting pa fure po okolici in pa čevapi. Potem pa zginem
.
Upam pa, da ne bo ravno takrat, ko ima tašča ta okroglo
.
Jaz sem tudi za.
Sem za!
Jow, jaz sem tut za, glede na to, da sem iz MB
Lahko probam zrihtat plac od enega motorističnega kluba, kjer je bar z zunanjo teraso (kjer lahko tut špilajo bendi), je pa tako, da se mora šotorit, plac je pa tak velik, da nas lahko ene 2000 pride
. Poznam tut gostinca, ki bi za določeno ceno tut priskrbel hrano, lahko pa se vse naredi v lastni režiji (pripeljem veliki roštilj), zrihtajte pa hrano in oglje ![]()
Glede na to, da sem pa še kr aktiven na glasbenem področju, bi se dalo tut za porcijo čevapov pa par pirov kr nekaj skupin zrihtat, vključno z mojim bendom ![]()
- ta plac omogoča nemoteno kurjenje gum (če bi kdo želel)
Pa še kr nekaj folka bi se verjetno nabralo, ki bi prišli vse avte pogledat 
pomlad je blizu ![]()
Odlično, predlagam, da se dobimo en večer ob flaši hladnega in predebatiramo zadevo še z ostalimi pubeci!
Ja može. Če maš kako organizacijsko ekipo al pa kaj se komot dobimo ![]()
Tudi jas se pridruzim. Ta plac kot ga pa je predlagal BTTX pa je res odličen. Za plac ti lahko tut jas pomagam se dogovorit saj je oče član pri motoristih.
Moj brat je tut, pa bratranec je predsednik ![]()
Hoho, to so pa zdej že take veze da bo moral bit hudo! ![]()
Veš da, če pa slučajno ne bo iz tega nič, mam pa tut drugo opcijo zazihrano ![]()
Jz ze kumi cakam na to! Dejmo hitr pomlad ![]()
U me veseli da je tolk interesa, tako za obisk kot za organizacijo. Bomo se zmenli enkrat ob pivu, staknili glave in napametovali nekaj primernega!

Okej, zabetonirali smo datum - 16. maj 2015! Datum sicer sovpada z uradnim delom Wörtherseeja, vendar predivdevamo, da plastične spake iz main eventa ljubiteljem starih sabelj itak niso zanimive.
Prostorsko zadeve še nismo definirali, imamo pa tri konkretne predloge, katere bomo šli poguglat in izbrali najprimernejšega. Čakamo še BTTX-a da predstavi svoj predlog, potem pa gremo v akcijo.
Rock on!
Saj sem vedel. Mene žal ne bo. Tašča ima prednost
. Pa drugič.
Ja glede prostora bom preveril, strah me je da ne bo kje slučajno v tistih časih al pa dnevih kak American Car Show, ki je vsako leto tam. Lani so me celo skoraj spustli z Kadettom not, ker mi piše GM na šipah
hahahaha.. bom pa definitivno preveril ![]()
uradni del wsee praviš,
ja…
to bo to ![]()
mi smo gor 25-26.4 in 1-3.5
definitivno obkrožim na koledarju ta datum za oldschool pitnik.