Oldschool-slo.com majice round 2

js bi eno tastaro, “workerja” L.

pa eno tanovo, zeleno, L..

pa lih odprem omaro, prva majca frut of the lum na kupu :laughing:

prevzem pa ko se vidimo?

Meni pa eno novo rdečo, velikost M

Meni tudi eno ta novo zeleno, L velikost..ob priliki ko bom v Lj vzamem :wink:

eno tanovo L v reci barvi zame,

lp

DING DING! 15. je tu, upam, da že printaš :stuck_out_tongue:

Eto majce so koncn ready :slight_smile: Je mal trajal ker me nekaj cajta ni bilo doma :sunglasses:

Skratka, prevzem v Lj, tisti, ki so zeleli po posti dobijo po posti, ostali pa ko se srecamo! :slight_smile:

Naslednji rok za narocila za majice je 15.3.! Potem se bo delala naslednja serija! :open_mouth:

Js bi mel po pošti! :wink:

Posl naslov :wink:

ciiiiiin ciiiiiinn :sunglasses:

se je kaj teh majic ? bi delal malo reklame :slight_smile:

Ojla!

Ja trenutno mam na zalogi:

• rdeca M
  • rdeca L
  • zelena L

:smiley:

Nov dizajn čakamo :wink:

Jaz nimam še novega designa :astonished:
Anže boš jutri v hangarju? V primeru če boš pripelji obe L majci se ne morem odločit, kera je boljše barve.

:frowning: XL bi rabil :blush: bi mel pa vsako en design .. .. no saj ko bodo, bote ze povedli pa bom fixno narocil

hojlaria mesarija!
šele zdj sem porajtov, da obstajajo majice k sem mal brskov po forumu :smiley: je mogoče še kakšna majica na zalogi? dopadla bi se mi “tanova” zelena, velikost L :wink:

Nisem hotel odpirat nove teme..
no mene pa zanima če se dobi še kakšna nalepka od oldschool-slo, enkrat sem jo nikje videl sam nevem več kje… takrat se mi je zazdelo da bi jih morali met verjetno al jo je to kakšen posameznik dal naredil? :slight_smile: :slight_smile:

Kero bi pa mel? Jz jih drgac delam :slight_smile: Tko k majce… zdele bo kmal spet se ena runda, mogoce pa se ksn nov dizajn, tko da se loh ksni se prjavte.. :slight_smile:

Jst bi tud kkšno oldschool majco…
Pokaž kak bo tanov design, al pa “pistonhead” model mi je tud všeč :wink:

Hmm… maš mogoče kakšno slikco dizajna, pa v kakšni velikosti se da dobit? :slight_smile:
mišljeno za majico in nalepke..

js mam 2, rjavo in rdečo, pa jih kr z veseljem nosim :smiley:

čakamo na round 3 :slight_smile: