"moderni" sedeži v oldie-jih

croma je uspešno v e21 stlačil sedeže iz audi TTja, jst sem pa ravnokar gledal en prispevek na televiziji o novem twingu in ugotovil da so majstri zmontiral v avto prav fine zice

čist taki retro ampak clean
glede na to, da sem iz novega mesta, kjer delajo novega twinga, zna bit, da bodo kakšni “ponesreči iz traka pali” v bližnji prihodnosti :smiley:
če en druzga bomo pa počakal kak teden, da se začnejo prve totalke delat na teh avtih :laughing: :laughing:

je pa zanimivo to, da je avto sicer 5 vraten, samo se sopotnikov sedež vseeno po coupejevsko preklopi naprej (kao za vozit smuči in take fore) tako da za coupeje še vedno zmaga :slight_smile:

no uglavnem temo sem pa odprl z namenom, da se objavi še kakšne novejše sedeže, ki bi bili zanimivi za swap v oldieje

Come on, tole zgoraj je grozno… :confused:

jst vem ka delam :laughing:

zakaj je pa grozno? men bi v kakšnega quattrota direkt pasal (ok, za v kadetta glih niso)

skorej kot od 924 :laughing:

no evo, točno to! :sunglasses:

Tale Twingo scena men bolj paše v Star Trek kot pa v enga hudga oldija. :smiley:

Za joungtimerje iz 70 in 80tih ne moreš falit če daš ene recarote preobleč v original dizajn.

razen v hrošču

tam mi definitivno bol sedejo od 914 - na tej sliki brez naslonjal za glavo

recaro za RSko iz 70ih.

V mojem hrošču mam swiftove gt,noro pridejo.Komplet,tudi zadaj.
kapučinko 0134.jpg

Noro ja.

Pri Singerju so precej uspešno ostarošolili (/retroalizirali? /oretrorali? /poretrozirali? slavisti dajte si duška) moderne školjke v oldskul look. Topšit za moj okus.

Kako je fukiš ta singer. Noro. ( ampak čisto drugače kot swift sedeži)

Singer res zgleda hudo! Swiftovi sedezi pa … pa.. pac ne :smiley:

sej sedežev v takem stilu je kar nekaj na odprtem trgu ..a nismo že nekaj debatirali okrog tega ?

Smo? dajmo osvežit! :slight_smile:

a nima g.Lauka neki za Datsuna ? Al sem kej pomešal ..drgač ima OMP pa Cobra neko linijo oldskul sedežev

Klikaj zgoraj na sedeže - pri vsakem kliku na sedež se ti spodaj desno odpre še en kup sedežev >> http://www.cobraseats.com/retro-seats.asp

Nisi nisi. OMP Classic so ja. Sem mislil da je še kaj več tega kje sposkritega po rokavih :slight_smile:

slučajno videl ..mogoče komu pride prav. No..tistega knofa za hrbtni del tudi če nebi bilo :laughing: Drgač pa kr tak klasik dizajn
http://www.ebay.de/itm/Sportsitz-Schalensitz-klappbar-Classic-Stoff-Schwarz-Neu-/381969544464?hash=item58ef28b510:g:2cAAAOSwax5Ypt1L