Mercedes-Benz w123 T

take 18ke sma z 225/40/18 gumo probala s kolegom na 190E 2.3-16 cosworthu…ni šanse da obrneš kolo spredaj. Je maximum 17 col. Zgledalo je pa bikoborsko, sam žal nevozno.

na 123ko bi dal al BBS mahle al pa AMG penta gor, pa rial je delal za SLC mercedese še ene hude mrežaste, to je edino kar je dost oldschool za takega benza.

Cox, če rabiš samo za probat kaj gre gor, imam od V8 original mrežaste BBS 8x16 z zimskimi 225/50-16 in 8x17 z letnimi 225/40-17.

Trenutno se niti ne razmisljam o flenah … mogoce na pomlad.Pol pa se bom sigurno priporocal za kako preizkusnjo ..

Zakon, teli karavani so pa kr redki pa eni najlepših :sunglasses:

Kako pa vaša eko cona? :smiling_imp:

a takšen Rial? :smiley: To sem jaz imel na mojmu ..8+9x16 ET11

Rialke so top!Kolk so kaj cene za tak hec? …

Mah ekocona … oldtimer sem spet tak da me ne skrbi pretirano :smiley:

v angliji so zjajcane okol 240-300 funtov, v nemčiji pa zrihtane 600+ eur.

bo šel kaj v podn? :slight_smile:

se razume da bo sel :smiley: .. samo treba okol karterja se pogruntat nekaj.

če se prav spomnem sem jaz dal za njih okoli 450€ z poštnino iz nemčije ..za take kot vidiš na sliki ..pente v taki dimenziji so se vrtele okrog 900

S cim si pa nizado reso?Kolko cm,firma in pa predvsem kaj se potem zgodi z udobnostjo voznje?

kupil sem od K.A.W. komplet fedrov in amortizerjev .. mi je pa spredaj padel u temo :laughing: in je bi nevozen .. po moje da so bli za kakšnega 4 cilinderskega bencinarja ..neki sem jim pisaril pa pizdil pa so mi ene buče prodajali .. pa mi je dvignilo pritisk in sem vzel pol še en komplet drugih fedrov od katerih sem uporabil samo prve .. na udobnosti sploh ne veš da je avto nižji ..po moje eden redkih avtov da po to ne nabija ..sicer je malo trši amopak še vedno udoben ..pa še zici na fedrih nardijo svoje :laughing: kolk cm je bil pa tisti set sem pa že malo pozabil ..mogoče 60/50 z tem da je padel spredaj zihr ene 90 :neutral_face: :laughing:

Okrog katere cifre se vrti poraba pri teh dizlih in kateri je najboljši kompromis, če prištejemo še kar nekaj AC?

240 bi naj bil top kompromis met proabo in mocjo … po besedah lastnikov nekje 7-8, stem da nekje nejabol prijetna potovalna hitrost po AC (danes ravno z namenom da ugotovimo …do bistrice in nazaj) je nekje okol 110-120khm.

ena od možnih rešitev glede nižanja http://bouncing-benz.at/ALBUM/FRONT%20END%201/slides/W115_Strich8_Mercedes%20_Lowrider_318.html :slight_smile:

Hmm da bi mel zajem tolko fora se .. nizki karter bi bil top …pa not neki hladilnik olja se da dobim kolicino nazaj pa reseno.

Danes sma jo z renejem napadla :smiley: .. se enkrat hvala za izvedbo :sunglasses:

in 7 ur drgnjenja kasneje

Lep je :slight_smile:

Jao, kje si bil s tem že celo leto? Pravi avto se je izvalil izpod polirke. Svaka čast!

Zaj pa v tla z njim. :smiling_imp:

uuu vidi kakva kola :laughing:

u tla obvezno ..te 123 postanejo prav erotične ko jih zabiješ v tla :sunglasses: