pol sem te pa zamešal, sicer barva je bla prava, sam se mi je zdel mal premal zloščen za tvojega.
verjetno, en podoben je še z CE tablicami ki je večkrat na cesti…moj ima bele obrobe na gumah mislim da nisem videl še na nobenem drugem tako da me po tem prepoznaš
aja pa vedno je zloščen ![]()
par novosti…
senčka za vroče popoldneve kot je bil včerajšnji…

prišla naročena cev za pranje stekel…

akcija
stara/nova

pumpica za vodo pred čiščenem, notri kup vodnega kamna ![]()

očiščena, znotraj in zunaj, guma osvežena z silikonom…

praktična funkcija, ko stisneš pumpico za vodo, stikalo vklopi interval za brisanje…

popoldne pa še ostale cevke zamenjam pa je spet en del narejen ![]()
odlično
tale dež je pa koristen, človek vsaj kaj v garaži miga ![]()

na enem drugem forumu sem zasledil da je uporabno dat majhen filter pred šobe, glede na to kaj je danes prišlo svinjarije in vodnega kamna iz pumpice vem zakaj ![]()

potem pa sem še očistil in namazal originalni (oldschool) Werkzeug, več pa ni ![]()

a pridš še k meni malo spucat? ![]()
a črnih cevkic se pa ne dobi za vodo?
(sj vem da se)
sam neki morm najdit za šimfat ![]()
Huh.. Mercedes-benz nalepka na vrečki od cevke za vodo. Se dejansko kaj razlikuje od take ki jo dobiš za par centov na meter v Merkurju?
se ja..v ceni
sej ne, mam pač fetiš na zvezdo in oriđinale nadomestne dele (te cev je bolj mehka kot tista na meter v raznih trgovskih centrih, ker se pregiba ko zapreš pokrov motorja je to prednost)…drugače pa če bi se namensko zapeljal do merkurja bi skuril več bencina kot sem dal za cev… ![]()
P.S croma_man če bi dal črno nebi vedel kdaj jo moram spet zamenjat tako kot sem to ![]()
lepo rihtaš take detajle ![]()
Sej prav, naj bo narjeno kot se spodobi, če je razlika v ceveh.
Se pa dajo dobit tud silikonske te cevi, ki so precej mehkejše od klasičnih merkurjevih - ampak v kolker ni neka nerazumna cena za originalno zadevo nima smisla čarat.
super .. “avto se vzdržuje v detajlih” -so mene poučili na enem servisu pred enmi dvajsetimi leti še ko sem bil mulc ![]()
filterček sem jaz na 123 imel že v originalu
fantje ima kdo idejo kako tole dobit v Slovenijo ali pa hodi kdo kaj v avstrijo…?
http://www.blau.co.at/674_2465_shop_T64.aspx?LNG=en#!prettyPhoto
pa če jim pišeš če ti pošljejo?
Sem pa ni odgovora…
Ne vem, koliko je tam cena, ampak tukaj jih imaš malo morje pa sem prepričan, da jih 95% pošlje tudi v slo: http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=öldeckel ![]()
dej to moraš nabavt
![]()
http://www.ebay.de/itm/Chromspeichenfelgen-Mercedes-W108-W109-W114-STRICH-8-PAGODE-W126-R107-bbs-rial-/170881090818?pt=Auto_Felgen&hash=item27c94e8502
![]()
če bi mel kupeja pa dol spuščenga takoj…

na mojga pa ne paše ker je preveč klasičen…
je to kar je trenutno gor najbolš ![]()
btw…iz firme Blau so mi odpisal
sem mogu poslat točne dimenzije pokrovčka, čakam nadaljni odgovor…niso glih hitri… ![]()
ebay je zakon
danes prišlo malo poletnega branja…3 paketi pa še na poti pa same dobrote notri ![]()

evo danes obrnil 30.000 tako da je sedaj prevoženih 130.000

pa še slepega potnika sem imel