Kje smo se srečali

jebela cesta, tole je pa divje !

papi the new kamijonđija :sunglasses: :sunglasses: danes videno u živo..petarda :wink:

Pred kaksno uro sem videl eno e28ko (mogoce je bla celo e12, je ful snezilo) v Medvodah. A ga poznamo? :slight_smile:

Bela e28? Sredinski dvojni izpuh z lepim zvokom r6?

Tema je bla, snezil je, jst sm meu musko na glas, on se je pa nasprot pelal…tko da ja, R6 z dvojnim loncem in wunderbaum vanilla diseco smrekco :stuck_out_tongue:

Najbrž en blizu mene. Ima pa avto vse od M5(tudi motor). V originalu pa naj bi bil 525i.

Zakaj jaz še nisem videl tega avta? :smiley:

Še pomnite tovariši? :smiley:

Ja tej so bli tapravi :laughing:
No, jst ziher ne bom tako medijsko prepoznaven :smiley:

danes lep popoldan z legendami :sunglasses:

Zelo lepo! Multi-kulti! :laughing:

ze third panzer brigade :laughing:

Ježek dopoldne s Caddy-jem iz Koroške proti Velenju.. hudo zgleda avtek :wink:

Ne vem, če si videl mene. Včeraj dopoldan sem bil na cesti ampak do Celja in nazaj :smiley:

Ja dvomi da ima se kdo spuscenega caddy-ja v taki barvi, z blagom na havbi,… Sel sem od Velenja proti koroski… Hud avto v glavnem :smiley:

Potem sva se pa res srečala. Čudno, da te nisem videl, ker ponavadi opazim vse nevsakdanje avtomobile :smiley:
Hvala :slight_smile:

Peugeot Expert :laughing:

Nalim včeraj v evroparku ? Ni neke izbire v8 primerkov, tako da je sigurno bil on :slight_smile:

Vse priznam! :slight_smile:
Pa da ne boš mislil: malo po tem, ko sem bil v Evroparku, sem v Pesnici srečal srebrnega V8, SLO tablice. Verjetno je bil 3,6, ki se je pred časom prodajal na avto.net.