tega videvam stalno na obali

tega videvam stalno na obali

Danes sem sredi Maribora, v okolišu pravne fakultete videl parkiranega enga Kadetta C, če se ne motim. Menda opečne barve, sem pa prepričan da je bil obut v standardne črno-polirane ATSke. Kdo od naših?
Danes srečal Tineta v spremstvu še enega Hrošča. Od daleč so mi že v oko padli poviti kolektor/izpuh.
Zakon bug ![]()
Aha, vračal sem se iz srečanja v savinjski v spremstvu Vladotovega fotra z njegovim 58 letnikom. Ni bil lahek vikend, si ga bom pa zapomnil
![]()
Btw, tud jaz videvam tebe z audijem vsake tolko in pašem zijala vsakič ko lahko. Huda zadeva ![]()
Včeraj sem srečal L4AUKOta in papija v Velenju, če se mi nebi mudilo naprej bi vaju zrinil s ceste, da bi vama vsaj zdravo rekel. Kadetta zgledata pa bolano. V živo veliko bolje kot na slikah ![]()
pa drugič..
A je mozno da sem vaju videl tudi v soboto zjutraj ko sta se peljala skozi Zg. Kungoto?
Mozno pa da sem videl druga dva avta.
Žal ne, sem bil na srecanju v Savinjski cel vikend.
Hvala glede avtov ![]()
Hja drugače smo šli v soboto v avstrijo na turo… ne vem pa kje je ta Kungota … ![]()
V dolenjskih toplicah sem videl parkirano belo delto z NM tablicami, je lastnik mogoce tu prisoten oz. ga kdo pozna? ![]()
Zgleda precej lep, sploh glede na to, da ves čas stoji na tem mestu…pozna kdo? (Lj-Rudnik)

Danes se mi je nasproti peljala ena bela delta z rdecimi zavesicami…a jo poznamo? ![]()
slučajno smo se naleteli…

Slika kot iz zlatih časov
Genialna sta oba!
Poznamo kar nekaj belih delt z rdečimi zavesicami ![]()
Če je bilo v okolici Rudnika, Krima, potem bi znala biti Robijeva hf turbo ![]()
Videl danes 2 oldschoolerja v razdalji 1km. Papijevega karavana pred hišo in Skullovega audija pred oštarijo na Črnem kalu
![]()
Ja res je, sej potem je audi prišel do mene ![]()
Drugič se ustavi pa kako rečemo !
danes viden bmw e21 črne barve ki je neki mahal ![]()
Evo me! Prva testna vožnja, avto dela odlično
Zdele se še “ugreva” pol pa na valje, da se pogleda kako kaj izgorevanje.
Sej bi ti nazaj potrobu sam nism mel priklopljene hupe.
men so tud poročal o enih t.i. frajerjih na obali z črno e21 ![]()
Včeraj pred “Estrada cafe” videna ekipa z dvema MB w123 zelene in karavanom rjave barve, zraven pa še Audi 60L zelene barve. A je kdo z foruma?