Kaj je oldschool in kaj ne?

Jaz predlagam, da vsi kupijo/mo kadeta, bmw-ja, dkw-ja in pa meco in zjebemo ceu forum.

Nisem pričakoval, da folk ima projekte samo zato, da pokaže na forumu in da ima čim več objav.

Ne ratat kot bmwslo :laughing: ampak se imejmo radi.

Sicer je pa en podforum nižje odprta tema, v katero se lahko vsi prijavite in odpravite vse zamere :laughing:
Peace

Aaaaaajoooj… Jest sem s Flekotom. Flower power, peace, ljubezen za vse!

A je važno, a je to en skret od Kadetta al Honda? A je važno kakšna je mašina? K da je 2.5 bl oldsqul k 1.2?!

Važn je “Spirit of Oldsqul”. :wink:

Lupčka vsem!

PS: Aško, ti pa kr updejti to temo. Z obema. :wink:
Če bo pa kdo kej siku, ga bomo pa pretepl. Peace out. :laughing:

23 let star avto je zate premlad?

ja oblika je men premlada (to je čist osebno mnenje, ne bit zdej užaljen)
začel so jih delat pred 26 leti
caddyje mk1 so recimo začel delat pred 35 leti, pa je zame letnik 96 šezmer oldschool, ker isto zgleda

pa ni point v tem; zdelo se mi je, da bi radi prišli do nekih “pravil” in sem dal svoj predlog v boben, kot sem napisal, drugače mi je pa gladko vseeno, kaj se zaeni avti objavljajo kle gor - če me avto ne zanima pač ne sledim temi
bolj se mi zdi važno, da ne rata to hondaforum ali bmwslo, kjer nekdo odpre komplet novo temo, ker je šel v trgovino po nov grill brez emblema in potem objavi 20 slik o tem, kako je ta grill zmontiral in čez pol ure še eno temo o tem, kako je felge opral :laughing: :laughing:
pa niti to ni tako velik problem, samo forum potem rata nepregleden, če kej iščeš

nisem nič užaljen, samo smešno mi je vseskupaj kako 23/26 let star avto, ki ima tudi nek zgodovinski pomen ne spada sem gor, sem vedno mislil da je to forum za starodobnike oz starejše avte in njihove ljubitelje in da ni zdej tukaj nekih ekzaktnih omejitev kot so recimo že pri certifikatih, če ni zadost star ne smeš odpret teme, oz pokazat

če bi imel pa minija letnik 2000 al pa hrošča 2003 bi blo pa vse ok al kaj? zato ker zgleda “oldschool”

meni pa glih caddy mk1 ali golf 2 ni čisto nič posebnega, ne rečem da se ga neda zrihtat da lepo zgleda in se obrneš za njim ko se pelje mimo tebe, samo ob tla se pa ne mečem, preveč jih je pa še nč posebnga ni

pa saj sem ti rekel, da je to samo moje osebno mnenje; se vas par z njim ne strinja, ok, večina prevlada
mislim pa da noben tukaj nebi imel tanovga minija al pa beetla za starodobnika, že po zgradbi ne, kaj šele po izgledu

ni moj post letel samo nate, na vse ki ste nas tolk napadl
pa niti se ne mislim neki pritoževat al pa kej, sam povedal sem moje videnje tega, k ste že vsi tolk razpisal

se drugače strinjam z Flekotom in perotom

z minijem pa hroščom pa vidim da nisi dojel, oba sta stari model še do tistih letnikov ki sem jih napisal

pero27: kolko let je V8 starejši od tebe? :laughing:

isti letnik sva :astonished: :stuck_out_tongue:

sam moja ajkula je pa 10 let starejša od mene :smiley:
dobr, bo rabila že kakšno zamenjavo kolka, jst pa upam da še lep cajt ne :smiley:

men je pač avto z plastičnimi lučmi in pokrovom motorja premlad, da bi mu reku oldschool; to je moj problem, ne problem celga foruma :wink:

ok, ampak je 1.5, cene na spletnih oglasnikih mu ne rastejo, gum ne kuri, tako da žal ni oldschool…

ampak to je samo moje mnenje, brez zamere…

Se vidi da se bliža zima in je polnočno pivo v delavnici zamenjala tipkovnica v toplejšem prostoru. :wink:
Sam rad vidim vse stare avtomobile, sam sem bolj mahnjen na nemce, a to ne pomeni da nebi imel v garaži japonca ali italjana.
Zame so oldschool avti vsi z certifikatom ali pač taki ki bi ga lahko imeli pa ga nimajo(tudi bolj zanimivi kot je V8 z unikatnim sistemom zavornih kolutov)…
Sam bi to takole določil:
-Ali je avto starejši od 30let?
-Ali se ne uporabja v vsakodnevne namene?
Če je v obeh primerih JA je brezpogojno za v to temo, ostali avtomobili so pač stvar diskusije…
Na srečo niso vsem vsi avti lepi, in hvala bogu je temu tako, da nima vsak starih zrihtanih kant ker tko smo mi bl kul :sunglasses:
Predlagam da se odpre nova tema v kateri je prostor za tovrstna mnenja.
Se opravičujem za offtopic.

alo !! Ne da bi še kakšnega pridobili na ta forum ..še tisto malo kar nas je se bo razbežalo :laughing:

Dejte rajši malo pokazat kaj se dela ..ne pa samo pozirat pa glancat :slight_smile:

DS71 ti bi nas počasi lahko razveselil z kakšnim novim updejtom :stuck_out_tongue:

sej neupamo, da nebo prenasičen forum z neumnostmi :laughing:

Res da je Corsa zadnji letnik 91, ampak izdelovati so jih začel pa leta 82 .. torej je to že 32 let tega :stuck_out_tongue: :laughing:

Mimić bi takole rekel :laughing: :laughing: :laughing:

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

:laughing:

in rajši kakšno sliko te corse nalepi ..da vidmo kaj je ratalo :sunglasses:

1. Tukaj se že v štartu zatakne, saj nekateri mislijo, da beseda oldschool je izpeljanka iz old in kul :slight_smile:
  2. Niso vsi ljubitelji oldschool tudi wannabe racerji in rabijo neko hudo konjenico, prav tako niso vsi oldschoolovci mišljenja, da je zdaj že znucan stavek “znižaj in gor 17ke” zakon.
  3. Tukaj vidim še problem značkarstva, vsak opelaš bo globoko pretresen če mu rečeš da opel gnije, prav tako hondaš da mu honda pije olje, benveji so pa itak perfect :slight_smile:

Over & out
Peace & love

Odkrito povedano, nazadnje kar sem pubece iz oldskulslo videl na kupu se je na hofu VW zanesenjaka varilo prestavno ročico od Opla, pilo pivo ki ga je prinesel BMWjaš a komentiralo in hvalilo uglajenost podvozja Mercedesovih starejših limuzin. Če je med temi fanti tukaj prisotnega kaj več od humoristično-sarkastičnega koncernskega rivalstva sem jazst bicikel!