Jesenski Stotak turca 30.10.2016

Ne pozabite na kopalke :laughing:

Bloško jezero leta 1966

Evo popravljeno :laughing:

U .. komaj zdaj sem vido to temo, mi smo sicer mislili it na obalo v soboto, samo glede na to da je to bližje bomo vrjetno šli kr sem raje.

Sicer ne vem če bi se mi šli ravno peljat .. ker smo dovol v teh gajbicah, bo na koncu kaka postojanka/hrana … da pridemo na pice in pivo pa kako rečemo?

:laughing: :laughing: :laughing:
Zdej bodo šele popizdili Taljani :smiley:

@fleko…tnx

@cox … postojanke za jest h, težko ti rečem .. ena je opcija kar na Rakitni, druga nakje na Rudniku, mogoče gor na Orlah. Zaenkrat ni fix :confused:

Lahko se pa slišimo in uskladimo kasneje. Drugače pa, turca bo ’ kratka’ in v izi, pa ceste na Rakitno res človek ne sme izpustiti :laughing:

@pero…bomo fasal obalaverbot :laughing:

No jst bom pa pršu z obale gor da malo zgladim odnose :stuck_out_tongue: :laughing: :smiley: :sunglasses:

Haha, pir pa žganica vse pogliha :smiley:

na Bloškem jezeru mate za jest, sam bo gužva, da vam bo žal da ste šli tam mim :smiley:

Najlaži je pa doma bit, in bit brihtn :smiley:

Drugače pa mogoče dve opciji … pizza na Rakitni ali pa Horse na Runiku. Če prletimo do 15.30 nazaj, lahko tudi Lars&Sven Brugers :slight_smile:

a niso na rakitno ležeče nažgal? une zvočne? :slight_smile:

Ne pozabite! V nedeljo poteka Ljubljanski maraton! Zato bo čez center oviran dostop do zbirnega mesta!

Meni se kažejo dobre možnosti za udeležbo. Pridem pa s SUPRAjzom, nič starejšega.

Pa če je kak sovoznik frej, tud okej. :wink:

Jebeš zapore ,gremo po obvoznci brez vinjete, banda.
Dej izjavo na pol, pa še čez pol , pa prid po tastari cesti.
LP

Ja neke štrahe so res namalal čez..kao za motoriste.

Drugače je pa obvoznica najbolj ziher :smiley:
Pa sam puhne bombe mimo vinjetarjev

Da se nebo kdo zajebal; dans ponoč se ura prestav :wink:

Haha, pol bomo za ziherco raje ob 11ih po ta novi štartal :smiley:

Samo tale maraton je cel drek…vidim, da je Rudnik čisto odrezan od sveta :confused: … tako da bo res najbolje skočit na AC :open_mouth:

PS..če bo kdo kaj zamujal itd. 031 850 374

Dobr kdaj pol?
Ob 10h al ob 11h?

Pomoje se je fant hecal. Ob 10ih po “stari uri” bi blo ob 9ih po novi, se pravi če bi kdo za****, bi prišel uro prej. Gusti predlaga, da bi se “za zihr” dobil ob enajstih, torej 2 uri kasnej “po soncu”… Za zihr.se vidmo 9:30 po lokalnem času, štartamo ob 10:00 po lokalnem času. Če bo kdo pozabu, bo počaku… Oz. ob 8:30 zbudu Gustija z vprašanjem, kje smo.. :laughing:

Uro si prav navijte pa bo vse dobr :laughing:

PS..Glede na to, da bo dostop zelo oviran zaradi maratona, če se kdo odloči za avtocesto ( kar je ubistvu obvezno -ker sta tako Peruzzijeva in Dolenjska cesta zaprti), lahko pokliče 5-10min prej na 031 850 374 za stanje na izvozu Rudnik - nakupovalno središče. :smiley: