JEEP CJ7 5.0 V8

Kul. Kaj pa so uni zelenjavni okraski na prvi sliki? Od kod ste ga vlekli ven?? :smiley:

hudo bo to ..kakšni letniki so ti CJ7 .. kaj to je Laredo drgač? Al je je bla to kakšna oprema ..mislim Laredo,Renegade,Wrangler,…

A bo offroad al šminka ? :sunglasses:

Tole bi bilo kr za v živo za videt…thumbs up!

Pida da bi dal od corvette body gor :smiley:

wrangler je naslednik cj7 od leta 88 naprej, to je jeep cj7 golden eagle 1978, bo pa bol za po cesti. Trenutno čakam pakete z deli iz usa

Dobesedno Bomba :smiling_imp: … Teli so mi bili vedno vsec, z wranglerjem vred :slight_smile: .

Btw, si ti morda Georg iz avtomobilizem.com, ki je celo vecnost nazaj delal neko toyoto ce se ne motim :slight_smile: ? Pa potem mr2? Majster da se rece, v tistih cajstih so vsi s poliestrom pacali, on je pa pridno varil. Ce me spomin ne vara je bla prav huda corolla :sunglasses:

Lp

ne, tam pa nisem jaz..

pošteno!

volanski polž

reduktor

AMC 304 brušen blok in gred, pa novi bati in ležaji

Svaka čast,nemam riječi,posao je fenomenalan. :smiley:

Dobro zgleda! :sunglasses:
A vse te kose naročaš iz USA? Koliko pa npr. pride poštnina? Je kakšna omejitev glede velikosti/teže?

Priden si ni kej, lepo obnovljeni deli naredijo svoje :wink:

a se za CJ tudi dobi konverzijske kite iz polža na letev ? Jaz sem razmišljal v tej smeri,samo je plug&play varjanta trenutno malo preveč dolarsov za moj žep :slight_smile:

Nor Jeep :sunglasses: , pa dela tudi lepo napredujejo :wink: .

A bo kaj višji (in koliko) od standardnega CJ s tem Trail Master kitom?

hvala vsem.

ja iz amerike ni omejitev, sam se pa s težo in velikostjo strmo vzdiguje cena poštnine. Paket ki bi bil v ameriki 1500€ pride tukaj kar blizu 3000€. Ja žalostno vse skupej, še posebej ko vidiš da se tak avto zrihtan proda za več dnarja v ameriki kot pa pri nas

višji bo kakih 10cmm pomoje, ali več

evo me