jst mam na dvorišču trenutno 5 VWjev, od tega sta 2 naša, moj Golf pa pride drug teden (jbg, merivo je blo treba zamenjat za turbota, bom pa še naprej opelaš, ker mam še Kadetta v garaži
), pa bom šel jutri s srebrno puščico mal grmet ![]()
Za wsee dejte kr novo temo odpret ![]()

Jaz grem popoldne v podobne konce, samo z drugo zasedbo, žal…
Pa drugič prisedem h komu ![]()
Ponti še ni z operacije. Uživajte!!!
da vidimo kdo je še ostal… ![]()
- $küll
- papi (zaenkrat še z karavanom…)
- Lauko
- BOND 007
- Anzee (po vsej verjetnosti)
dejmo rečt da je zbor od 8:30 do 9h da lahko pridemo k sebi po vseh teh piknikih in pijanicah ![]()
kafe bo v idriji…
Full ste resni… ![]()
Jaz pridem… ![]()
040560386 če kdo pride ![]()
kasna fail udelezba, en avto in en audi 80 ![]()
facepalm
Sorry, tudi mene zjutraj v dežju ni nič ven mikalo…
Pa ravno danes je moral bit tak drek od vremena!
Ste šli po predvideni trasi potem? Je v tistih koncih vreme zdržalo?
Lp
zdej smo glih prisli iz grada begunje v kafić, dobili smo se z gorenjsko ekipo, upam da se ne bo koncalo kot ponavadi na gorenjskem… X-(
vreme je tak tak, ampak je blo prav kul, ceste vrhunske za kruzat…
S primorska in del gorenjske dež cel dan, verjetno ste imeli podobno? Škoda za udeležbo, samo moreš razumet da se opelaši bojijo vode k hudič križa ![]()
Dej Jure, mal si že bedn s svojimi oplovskimi forami. Pejd rajš šraufat mal tisto francosko drvarnco, jo že dolg nis ![]()
Se opravičujem za sarkazem, samo ne mi rečt da ni nekaj resnice v tem. Če ne, ne bi bil ŽiŽa doma in bi šel lepo na izlet ![]()
Eni pa res niste za hece, se vid da furate avte na listnate fedre ![]()
Over and out.
Ajde fantje izi!
Kmetek; se opravičuješ pa v istem postu že novo kajlo spustiš, fail!
Mors razumet, eni mamo pac vredne avte ![]()
majstr, listnat fedr te boli, ker voziš renaulta in zato, ker še vedno nimaš pojma, čemu služi. če bi si ga lahko prvošču, bi blo vse kul. sej te razumem.
![]()
torzija zadaj pri renoju je pa res napredna tehnologija ja ![]()
Načeloma.. Če bi bilo lepše vrem bi nas verjetno bilo kaj več… ![]()
Tako pa samo ena velika graja glede udeležbe. ![]()
Upam, da bo še kakšna fura pred septembrom. In to v množini ne v dvojini. ![]()
Pa še dokazni material…
Log pod Mangartom

Planica

“Zaključek” v Begunjah…

Tega z nizkoprofilnimi gumami smo pa srečali nekje na poti… ![]()

Vidim da ste se imeli super.
@Tadej, ne bova nadaljevala ker nima smisla. Fouz ti nisem niti malo za noben tvoj avto, bi ti pa bil ce bi si lastil kaksnega 30-40 let starejsega 6 valjnega zracnohlajenca za isti denar, tudi ce bi vec sraufal kot vozil ![]()
@ostali, sem mislil da lahko zbijamo sale na tuj racun tudi tisti brez certifikata
Saj se ja toliko poznamo v zivo da vemo kdo je vedno za zajebancijo in kdo ni zaprisezen znackar. Al ste pa se vsi neki praznicno razdrazljivi in dez slabo vpliva na pocutje?
V zivo vsi neki za hece, tuki pa kisle kumare…