ja letak je fenomenalen, haaaa,
nalepke so tudi zelo dobre!
morda bi predlagal en popravek, folk more takoj ko pogleda nalepko vedet prebrat kaj piše, tako zelo enoumno more bit.
recimo nalepke opelarhiv so ble zelo čitljive…
ta napis pa moreš kr malo pogledat da točno prebereš kaj piše, no mi že miže vemo kaj piše ampak en nov…
to je samo moje skromno mnenje
anzee; naredi tudi une standardne opel arhiv, jst jih bom dau po feltnah kod sm že imeu…
ej jz predlagam da 18 nardimo se kej animacijskega programa npr. voznja na cas pac en krog dvakrat odfuras in kdor bo imel bolj enak cas ga zmaga al pa kaj podobnega da se nekaj dogaja…
sej to lahko izvedes npr. po kosilu v eni urci…pac predlog…bomo sprot vidli kako se bo odvijalo…koliko rabmo od Celja do razdrtega po stari cesti? Se kje pridruzite se tisti ki startate iz Ljubljane?
hmm, štart ob 12h, obisk 2 eventov, avtovlak, kosilo, postanki, time trial…bo to zneslo vse v enem dnevu? Ne bi raje štartali kakšno urco prej, da ne bomo potem hiteli kjer ni treba in bo dovolj časa za vse zadane cilje? Ker ponavadi čas na takih srečanjih že tako prehitro mine Bolje 2h prej vstat in jih skoristimo za kaj drugega kot spanje, se boste že drug dan naspali
Kakšno manjšo nalepko bi tudi jaz nalepil na šipo, če jih boste imeli kaj viška
Uf ja to bi morali res tišat da bi še time trial v isti dan spravili
Papi - boš ti zrihtal plato & plin, pa bomo nekaj spekli ko se ustavimo za malico? Pa vsak sabo hladilno torbo pa smo zmagal…
Raje bi za dopoldne vzel kak hladni bufet s sabo, pa če že kdo hoče pečt…to spečemo potem v Lescah oz. Bledu…pozno kosilo press. Pa ko bo to sobota, lahko kar frišno robo nabavimo v kakem Hofrčku