izlet v Goriška Brda, posočje...kdo gre zraven?

1. meni gre skozi:)

Tam boste 18. našli tudi mene, ko me najdete me pocukajte za rokav in v zameno boste v roke dobili pivo!

hm a 19.8. nebi blo mozno? jz morm bit 18ga nekje dol na kolpi… :confused:

jz sem tud za 19ga..18ga je ena poroka na vidiku…

nevem, nedelja je malo nerodna zaradi ponedeljka… najboljše bi blo glasovat…

papi: je neki posebnega s tem avtovlakom, zanimivo za probat, pa ni nevarnosti da ti avto kuhne :smiley:

mnjah, tud nedelja gre skoz, učer smo bli še pred polnočjo z enkami nazaj iz primorske :laughing:

glede vlaka, vsekakor verjamem :slight_smile:
aja, jst sm bolj za soboto, bom ostal v lj, teden ki sledi pa grem na dopust :stuck_out_tongue:
pomoje bomo itak kje zaglumili, se ga ušekamo in kje prespimo :smiling_imp:

jaz grem 18. na ta izlet. kdo gre zraven?

jz sem fraj in načeloma zraven, a misliš na vlak? Jz sem tud bolj za cestno vožnjo tko kot je predlagal papi…

18ega sm zraven!!! :slight_smile:

super, smo že 2,5!

dejte se čimprej prijavit, da bom vedu kolk avtovlek rezervirat za tisti dan :astonished:

:laughing:

Jaz se tudi prijavljam! :slight_smile: Avtovlak! Avtovlak! Avtovlak! :laughing:

avtovlak bo, lahko grejo pa drugi po želji čez hrib, nobenega ne bomo prisiljevali :wink:

Hm, meni je tale z vlakom tudi kul..edino ne vem kako bo stanje … in ne moram potrdit :neutral_face:

Kaka terasa je potem?

hmmm, do kdaj je možnost prijave + končna trasa tud mene zanima :slight_smile:

trasa je kot napisano: razdrto, ajdovščina, nova gorica, most na soči, bohinjska bistrica, bled, lesce.

kaj me je kdo klical? count me in !

možnost prijave je samo še do 18.8. dokler štartamo pri razdrtem. kasneje prijava ni več možna. sej veš, en red mora bit

:smiley:

prijavljeni za 18.08.:

1. $küll
  2. benz220d
  3. papi
  4. L4uko
  5. cromaman

p.s.: razni goproji, fotoaparati in podobne pizdarje so obvezne!