Torej smo za nedeljo
-Benz220d
-Croma_man
-TomLooway
-strider87
-L4Uko
še kdo?
Kdaj se dobimo tisti ki gremo iz ali skozi Celje in kdaj na Brniku?
Kakšna bi bila sedaj trasa, gremo kot sem vrisal ali drugje? ali kdo pozna te konce ali bomo vsi prvič tam?
jst mam sicer še par kandidatov ki bi šli zraven, ampak nobenemu od nas ne diši vožnja celje-kranj po navadni cesti, bi raje čez avstrijo šli pa čez drn in strn…oz. prva varianta je bila dosti boljša, če nebo drugače se bomo pa dobili nekje pa potem nadaljevali pot (magari na avstrijski strani)?
men je načeloma vseeno kje se gre samo da se gre. da bo uživancija in dobra volja…drugače čez tohinjsko in mengeš si dokaj hitro na brniku…
se vam pridružim ko gremo čez kamnik, pa do kranja komot, za več pa ne vem če bom sploh mel cajt… dejte me poklicat ko boste v kamniku…
Jaz mam trenutno probne table in ne smem z njimi vozit po Avstriji…tako, da žal ne morem zraven
ob kateri uri pa bi se to šlo ?
a Anzee ne gre - ga ni na seznamu?
papi
June 15, 2012, 7:45am
68
tudi anze in OP grejo, sam se jim ne da tle pisat, al ne utegnejo…
Fantje dejmo se se za uro zmenit…
Anzee:
Jz grem jz grem!
ja super!
sam še zdej ne vem ure dejmo rečt letališče JP (jožkota pučkota) ob :
L4UK0
June 15, 2012, 11:30am
72
10:00?
Potem pa šibamo čez Šenčur na Jezersko, za nazaj se pa še odločimo ali čez Ljubelj ali čez Solčavo/Logarsko! Zmenjeno!
Manta Manni Erwin je tudi potrdil, tudi oscar se nekaj pali, 99% potrjen je tudi JPS Kadett city, in mogoče še Cimpo z 124 spider in Tom z P993 .. ni lih starodobnik, a jebi ga zdej
papi
June 15, 2012, 12:08pm
74
fak kaj vas gre, mene pa ne bo!!!
p… sm ratu prou jezen, še posebej ko pomsilim na propadli jenerzorf!!!
odlično, torej naj bo kar ena kolonca ok, pol rečemo 0b 9:30 v kamniku na OMV počakam celjsko ekipo.
Se dobimo v celju na OMV (ta pri levcu oz. Pred Levcem) ob 8:30?
za celje bi blo ok, morm se pa še slišat s kolegi, pa v soboto sem v begunjah na VAG pikniku pa bom še tam nadraftal par vozil za karavano.
pošteno, samo naj bodo oldiji da ne bodo kaki tjunani golf4 zram rinli
ok pol se dobimo ob 8:30 na OMV pri levcu…
aja a kdo pozna to pot? Oz. bo prvi moj je dizel bolš da sem bolj med zadnjimi
L4UK0
June 15, 2012, 10:25pm
79
Aja še obvezna oprema: hladilna torba z pjačo + kej za pod zob. Čist tako če se bomo ustavli ob kakšnem luštnem travniku da mal zapiknikiramo
ja hladilna torba je obvezna sem ravno bil dopoldne na eni turi cca 2 ure vožnje je vroče za popiz…kaj čmo je pa luštno ko brni
torej je še kdo razen mene in croma_man-a ki štarta iz Celja?
A kdo pozna te konce al moram res zemljevid printat?