Ena od mene:
Vikend 12.-13. april Histo Cup na Red Bull Ringu.
Dnevna vstopnina 10 € (ponavadi so bili v to vključeni boksi - neomejeno, letos se jih nič ne omenja, lahko se pa pozanimam) http://www.histo-cup.at/
Relacija je Celje-Velenje-Slovenj Gradec-Dravograd-Wolfsberg-Spielberg (počasne vožnje iz Velenja je za mal manj kot 2 uri).
Po prehodu meje je (se razume) cesta svetovna
Lahk nardimo en dan turco gor, če je komu zanimivo. Sam bom verjetno šel, ampak še ne vem s katerim avtom…odvisno od vremena in udeležbe.
Če misliš gor na informativni dan, potem ti priporočam, da ne hodiš gor.
Glede na besede kolegov - rednih gledalcev HistoCupa, ti po ogledu take dirke pade spoštovanje do česarkoli pod V8.
Samstag je bolj verjetn pri meni…sem pa prilagodljiv
Seveda odvisno od vremena.
Predlagam, da nekje do srede, četrka določimo kdaj bi se šlo, ker se bo že čist vredu vedlo za vreme.
Pol pa sam turca
Ja no…vse je zanimivo…tud 4 cilindraš zna lepo letet …pa dret se
bil nekajkrat na salzburgringu zadnji vikend v avgustu na SOUND OF SPEED,kjer so samo vozila nad 30 let. V8 imajo več ali manj rezervirana mesta v ozadju. tudi ford gt 40 bil udeležen pa ni bilo kaj videti od njega. res pa je da je veliko od voznikovega znanja.
Helow…evo našel mal časa da zmečem slike gor:
…skratka lušno je blo, vreme je zdržalo. Letos je na RedBull ringu še enkrat Histo Cup in enkrat Ventilspiel, kar se oldtimerjev tiče