Dragon's City

Jaz imam small block pa sem tudi lani en križ zlomil. Cookie ima pač srečo, da je naletel na torkovega kadetta

hehe, torkov kadett :laughing: morm res pogledat, če se da ugotovit na kater dan je narejen. sicer je pa moj bolj ‘garage king’ in se verjetno zato nič ne odlomi :stuck_out_tongue:

Ker kardan z mocnejsim krizem se ni gotov , CQP bolj ali manj stoji in se obcasno potiska vstran , da ni prevec v napoto pri poliranju :smiley:

Le en paketek je prispel vmes :

Weber 48
image.jpg
image.jpg

Nema proba orkestra …
image.jpg
image.jpg

Me gusta :smiling_imp:

ej a jaz to prav vidim pa si se isprsio za nove oseminštiridesetke al …? :sunglasses:

Dejan, dobr vid imas , nove novcate, original, made in spain , je Philipp narocil .
Ponaredek smo pred leti ze imeli na c20xe in ni bilo to to .

Imaš to komercialno verzijo al dirkalno? Maš batke in dize za zaug al maš ta del blindiran?

Drugače bi ti bolj priporoča dellorto samo če so novi nima bit kaj. Koliko pa košta ta reč?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dirkalna verzija , brez sauga.
Jurja 200 kosta pri stricu Risse-ju .

Na standgasu laufa ze, v soboto bomo se mal vec probali .

Dela se …
image.jpg

Peska se …
image.jpg

Delalo se se bo in varilo da se bo vse kadilo :slight_smile:
image.jpg

V Motorsportu se pogosto uporablja Karbon za zmanjsano tezo dirkalnika …
Kaj je lazje kot Karbon?
Rja. In veliko cenejsa je tudi :smiley:

Kaj je lazjega kot rja ?
Nic rje ! :smiley:

Zdaj bo treba pohitet, saj se prve dirke blizajo s svetlobno hitrostjo …
image.jpg

fijuuu, tole pa bo raketa.

Ma to se peska črno oranžen CQP?
Ali je to že drugi avto?

Papi , to je bil rumeno crn CQP .
Croma, ta avto je ze letel skoraj kot raketa … Glede na moc se je peljal nore case , po tem ko sem ga spomladi in zacetku poletja nastimal … Casi in rezultati so nam to pokazali … Potem sem imel jaz malo guzvo na drugih projektih in se mojo zvesto Corso sem postavil nazaj na dirkalisca , medtem so pa kolegi iz netrpnosti “prestimali” Kadetta in ga s tem zal malenkost hendikapirali … Zdaj je moja naloga do poletja , naspidirat Kadetta in izstisnit max.potencijal , ki ga CQP premore z noro vozno dinamiko . Vmes bo se par manjsih opravil na drugih podocjih , vendar do zacetka poletja moram moje ideje opravit, ker konec junija ze sledijo drugi projekti .
Pa verjetno se bo se corsa potozila in zelela da dotegnem kaksen vijak ali dva , da ne bo ravno najbolj pocasna :slight_smile:

dobiš mojega spomladi za nastavit podvozje, dokler ne bo ok, boš mel račun na pumpi odprt za tankat, test pa na golico. :laughing:

Našraubi 16 col slajke, pa boš imel že takoj na 3/4 nastavljen :laughing:

Komaj čakam tega kupejca videt v akciji