Lepo lepo…sam da se bo letos še vozilo!!! ![]()
-DS71 / ja celega sem dal pobarvat na novo in ne nisem ga še jaz barval-original je pa bil srebrn!
-Jbezek / bom dal ja, ampak samo za potrobit ![]()
-L4UKO / se bom letos ja, ampak kaže da zelo malo ![]()
Počasi napreduje ampak bojše dlje čakat, samo da bo vse vredu na koncu…

zdaj pa bo v piko a? Super!!
Evo fanjte nekaj napredka in pohvale mojstru seveda ![]()

Motor že lepo laufa… ![]()

Pa sem ga pripeljal domov ![]()
Ko bom na času naredim lepše slike ![]()

Današnjemu lepemu vremenu pa se nisem mogu upreti…in sem malo zapeljal svojo “ljubico” prvič v letu 2012
![]()

Lepo lepo…kakšna je bla trasa izleta? ![]()
Pa trasa ni bila dolga…samo tu lokalno bolj. Me pa danes spet mika, da bi šel malo
Ampak imam zimske gume namontirane sedaj ( tolko, da mi stoji v garaži…da letne ne bodo “jajćaste”
) tak da nekih hitrosti ne smem izvajat…glih tolko, da ga malo razlaufam pa je.
Ena iz letošnjega potepanja po Dolomitih - Stelvio pass ![]()
1750km v 3dneh - epsko ![]()

Tudi na Grobniku bil letos…ta teden grem še na morje z njim…in naslednji teden na Gross Glokner- high alpine road, potem pa bo počaso to to za letos
…upam, da se vam čimprej pridružim na kakšnem srečanju ![]()

dej kakšen fotošuting naredi ..odkar si ga prenovil ni nobene hude slikce ..sploh pa ne iz notranjosti
Roadtrip pa je bil res epski ![]()
ja miha, kje so slike?
aja, men morš rečt ![]()
Takole na pisti zgleda topšit…tam mu je mesto bi rekli ![]()
da bi ti videl kako zgražanje je dobil na bmw forumu ker vozi m3-ja tako kot se spodobi po pisti, po prelazih…tolk da ga niso kamenjali ![]()
Mah tist bmw forum…tam sam še drift sekcijo berem..po po novem tudi tega ne več ![]()
Jebeni ‘puristi’… sej enga e30 m3ja majo sigurno v muzeju pri teti v Minkenu, ta naj ostane neuporabljen, za gledat. Ostali pa naj ostanejo namenjeni temu čemur so bili namenjeni - prelazom in dirkališčem.
Aja, naj napišem še to kar je itak samoumevno - avto je TOP ŠIT ZADEVA. Enkrat sem si ga slučajno uspel ogledat na parkirišču v Celju pred par leti, upam da ga še kdaj vidim.
Hvala za pohvale/komentarje
…se strinjam z vami, avto je zato da se vozi…in če bi imel jaz viška denarja bi se vozil skoz ![]()
Ravno včeraj prišel iz morja…naredil 1000km in poraba me je zelo presentila… čeprav se pri takih zadevah to ne gleda (vsaj jaz ne )…je zanimivo, da mi je pri; polnem prtljažniku-4je v avtu (cca 400kg teže) in polne jajce avto porabil 9,5l
To je že skoraj sramota za ///M , da pije tako malo
Šli smo v Plitvička jezera pogledat in 4dni v Vodice…po stari cesti in je res lepa pot čez Knin do Šibenika mimo reke Krke- nazaj pa po bedni AC, da mi je bilo kr žal ![]()
V prihodnje naložim tudi slike od notranjosti !
Ja kok pa naj žre…saj ima samo 4 ognje ![]()
Lepe furce delate..zakon ![]()
Nekaj iz notranjosti, ko bom pa čez zimo globinsko očistil sedeže in porihtal malenkosti v notranjosti jo pa prav poslikam ![]()