BMW E30 M3 1988 Tanengreen

Lepo lepo…sam da se bo letos še vozilo!!! :sunglasses:

-DS71 / ja celega sem dal pobarvat na novo in ne nisem ga še jaz barval-original je pa bil srebrn!
-Jbezek / bom dal ja, ampak samo za potrobit :wink:
-L4UKO / se bom letos ja, ampak kaže da zelo malo :neutral_face:
Počasi napreduje ampak bojše dlje čakat, samo da bo vse vredu na koncu…
IMG2459.jpg
IMG2449.jpg

zdaj pa bo v piko a? Super!!

Evo fanjte nekaj napredka in pohvale mojstru seveda :sunglasses:
IMG2690.jpg
IMG2691.jpg

Motor že lepo laufa… :smiley:
IMG2696.jpg

Pa sem ga pripeljal domov :sunglasses:
Ko bom na času naredim lepše slike :astonished:
P9271303.JPG
P9271300.JPG

Današnjemu lepemu vremenu pa se nisem mogu upreti…in sem malo zapeljal svojo “ljubico” prvič v letu 2012 :wink: :sunglasses:
IMG3318.jpg

Lepo lepo…kakšna je bla trasa izleta? :sunglasses:

Pa trasa ni bila dolga…samo tu lokalno bolj. Me pa danes spet mika, da bi šel malo :unamused: Ampak imam zimske gume namontirane sedaj ( tolko, da mi stoji v garaži…da letne ne bodo “jajćaste” :wink: ) tak da nekih hitrosti ne smem izvajat…glih tolko, da ga malo razlaufam pa je.

Ena iz letošnjega potepanja po Dolomitih - Stelvio pass :sunglasses:
1750km v 3dneh - epsko :smiley:
dolomiti.jpg

Tudi na Grobniku bil letos…ta teden grem še na morje z njim…in naslednji teden na Gross Glokner- high alpine road, potem pa bo počaso to to za letos :cry: …upam, da se vam čimprej pridružim na kakšnem srečanju :wink:
grobnik.jpg

dej kakšen fotošuting naredi ..odkar si ga prenovil ni nobene hude slikce ..sploh pa ne iz notranjosti

Roadtrip pa je bil res epski :sunglasses:

ja miha, kje so slike? :smiley: aja, men morš rečt :smiley:

Takole na pisti zgleda topšit…tam mu je mesto bi rekli :stuck_out_tongue:

da bi ti videl kako zgražanje je dobil na bmw forumu ker vozi m3-ja tako kot se spodobi po pisti, po prelazih…tolk da ga niso kamenjali :unamused:

Mah tist bmw forum…tam sam še drift sekcijo berem..po po novem tudi tega ne več :laughing:

Jebeni ‘puristi’… sej enga e30 m3ja majo sigurno v muzeju pri teti v Minkenu, ta naj ostane neuporabljen, za gledat. Ostali pa naj ostanejo namenjeni temu čemur so bili namenjeni - prelazom in dirkališčem.

Aja, naj napišem še to kar je itak samoumevno - avto je TOP ŠIT ZADEVA. Enkrat sem si ga slučajno uspel ogledat na parkirišču v Celju pred par leti, upam da ga še kdaj vidim.

Hvala za pohvale/komentarje :blush: …se strinjam z vami, avto je zato da se vozi…in če bi imel jaz viška denarja bi se vozil skoz :wink:
Ravno včeraj prišel iz morja…naredil 1000km in poraba me je zelo presentila… čeprav se pri takih zadevah to ne gleda (vsaj jaz ne )…je zanimivo, da mi je pri; polnem prtljažniku-4je v avtu (cca 400kg teže) in polne jajce avto porabil 9,5l :astonished: To je že skoraj sramota za ///M , da pije tako malo :smiley: Šli smo v Plitvička jezera pogledat in 4dni v Vodice…po stari cesti in je res lepa pot čez Knin do Šibenika mimo reke Krke- nazaj pa po bedni AC, da mi je bilo kr žal :exclamation:

V prihodnje naložim tudi slike od notranjosti !

Ja kok pa naj žre…saj ima samo 4 ognje :slight_smile:

Lepe furce delate..zakon :exclamation:

Nekaj iz notranjosti, ko bom pa čez zimo globinsko očistil sedeže in porihtal malenkosti v notranjosti jo pa prav poslikam :wink:
m3 mašina.jpg
IMG4393.jpg
m3 notranjost.jpg