Audi Quattro

Iiiii, ja lepo je to ja :wink:

ma neee, tovarniško se ne uporablja tašnih rejsing barv na podvozju

no pa sem ugotovil da benz pumpa ki jo imam ima dosti premalo pretoka, tako da bo treba nabavit novo :frowning:

to buy list se veča :neutral_face:

• zadnje čeljusti
  • zadnji diski, ploščice
  • injektorji
  • benz pumpa
  • rezervar pritiska benza
  • jermeni pa oprema
  • filtri olja
  • olje

včeraj je bil brum na obisku, pa se je nekaj premaknilo

grem malo peskat…

naroču sem rezervar pritiska benza in benz pumpo, tako bom zdej lahko dokončal rezervar, ga pobarval, zmontiral in natoču benz.

ostane za nabavo:

• zadnje čeljusti
  • zadnji diski, ploščice
  • zajle ročne
  • injektorji
  • jermeni pa oprema
  • filtri olja
  • olje

ma kaj ti boš to še enkrat razkopaval pol ???

Rezervar pride v prtljažnik :wink:

še nekaj speskanih delov ki gre na cinkanje

prednji nosać motora, speskan, pobarvan. kašen je bil ko sem ga demontiral… ajoj, hirošima

:sunglasses:

mislim glede podvozja… ker se mi zdi da je pod še zmerom isti-nedotaknjen :smiley:

Pod je v odličnem stanju, je samo blaten. Ko sfiniširam zadnji konec ga bom zapeljal iz garaže in opral z vapom. Nisem še tega naredu ker je manšeta od rezervarja bla čisto uničena un bi zalival v notranjost.

sam jest bi vseeno še to naredu, če ja že vse kot iz škatlice :wink:

Ja češ kako je pol s tem, samo še to, še tisto, uno tretje, in pol avta nebi vozil še pol leta… Že tako je pol leta v garaži, porabljeno nekaj čez 2000€, in ni prevozu še enega metra…

Je pa daleč od tega da bi bil kot iz škatlice, meni je važno da ga bom vozil do zime, pozimi pa akcija da se kaj naredi, začetek spomladi pa spet na cesto

Danes sem nabavu ploščice, naroču filtre, jutri bi moral dobit paket z benz pumpo…

Ostaja še:

• zadnje čeljusti,
  • zadnji diski,
  • zajle ročne,
  • injektorji,
  • jermeni pa oprema,
  • olje.

Diski naročeni…

Ostaja še:

• zadnje čeljusti,
  • zajle ročne,
  • injektorji,
  • jermeni pa oprema,
  • olje.

Še ene 700eur…

Ostaja še:

• zadnje čeljusti,
  • zajle ročne,
  • injektorji,
  • jermeni pa oprema.

Ostaja še:

• zajle ročne,
  • injektorji,
  • jermeni pa oprema.

stari, tole je absurdno nakupovanje, pa že sebe včasih težk razumem, sam za tole pa res kapo dol, avto bo vrhunski primerek ! :open_mouth:

ma ko gledam tako kišto vsak dan v garaži, me ne niti malo ne boli srce metat dnar stran :smiley:

še novo žicovje sem naredu z novim tesnilom, hau najs :sunglasses: