Dobr je Anzee posliku! ![]()
Feltne pa ze mam, in niso monoblock kopije… ![]()
Lepo ti gre tole vse skupaj od rok
.
Zgleda hud že tak kot je sedaj.
Kako porabit XY ur na lučeh? Razstavit in namešat citronko…

Pucat kar je ostalo…

Barvanje (črna PUR)…

Iiiin izrezat nova tesnila, spolirat še krom obročke in vgradit nove H4 parabole. Uf. ![]()

Vmes sem zrihtal še sprednje bremze - te so bile pa speskane, potem pa zamenjani batki in vsa tesnila.

In še en paketek tesnil / gumi delov je bil za zmontirat:

Sezona 2018 se bliža! ![]()
Lepo si zrihtal luči! Kak je fajn ko lepo na izi skupaj sestavljaš pa vse zgleda ko novo, to je res kul stopnja na projektu.. Uživaj pa še dalje slikari za nas malo ![]()
No da bom notranjost lahko dokončal se bom moral lotit armature. Zaenkrat sem pobral vse števce in zračnike ven in jo spucal, zdej pa študiram ali se jo sam lotim al prepustim komu, ki tega ne dela prvič… ![]()

Na srečo je iz dokaj trde plastike tako, da pomojem kitanje + barvanje ne bi smelo biti problem…
a boš v skaj obleku un raztegljiv ko je za tapetnike? men je že uspel tako armaturko brez gub zrihtat, lahk ti dam pa par kontaktov v lj če boš njim dal.
Kaj pa vinil, kot se po avtih lepi, samo s pravo teksturo, da zgleda ko original?
Poflokat ![]()
sigurno ze videl. koliko je pa obstojno? https://www.youtube.com/watch?v=_x8qtvG-Y8U
Ja sej… obstojnost je vprašaj…
No jst sm tle najdu eno super rešitev ![]()
Sej Lauko že pozna…
Ker sem na karavanu celo armaturo prerezal in premestil števce, ker sem centriral volan
(ja namreč C kadett nima volana na sredini sedeža in še postrani je
)…
No da nadaljujem, prjatu mi je celo armaturo plastificiral (vlakna…) in potem pokital in pobarval,
izdelek je vrhunski, prijetnega videza in obstojno itak ![]()
Če koga zanima si bo pogledal ali si je že v mojemu karavanu ![]()
ja samo to je zdej trdo ko kamen, ne?
Jp, to je edini minus… ampak ne moti ker realno, kdaj pa šlataš po armaturi? ![]()
In ja… je veliko več + kot - pri tej predelavi ![]()
Jst sm zelo zadovoljen z rezultatom in veliko ljudi pohvali ko vidijo v živo… ![]()
Tnx @opelsime za link, nekaj takega sem imel v mislih. Armatura je trda tako da upam, da se jo bo dalo rešiti s kitanjem. Oblačil pa je res nebi, bi imel rajši bolj original look. ![]()
Tank končan.

Notri je na srečo super ohranjen, brez rje.
Gasa naprej! ![]()

pomlad se bliža
![]()
Evo…on je kot nov, jst sem pa uspešno zbolel ob čiščenju (0°C in enourno igranje z VAPom). ![]()

Čak, a to je menjalnik ![]()
Meni zgleda kot neka čudna novoletna jelka.. brez okraskov in domišljije
jst sem ti prav malo fouš ker je moja zima tako prazna in neprojektna ..pa bolan sem vseeno ..pa niti ne vem zakaj in od kje ..za razliko od tebe ![]()