Ford Taunus coupe '71
Re: Ford Taunus coupe '71
hehhe, nije bilo puno posla na limariji..sve je sredjeno kako treba..ali neznam ako si vidio - prodao sam ga prije 2 sedmice.. sad ga ima prijatelj i on radi forda od tu napred...ascona75 wrote:Ja se ubi od čitanja ali pola nisam razumeo a i nema veze,kupe ekstra izgleda sve pohvale jel bilo šta da se radi na limariji sobzirom da je prošlo jedno 5-6god.od kako je zadnji put radjen
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
dober bo ...se mi zdi
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
Jah..mogu bi bit.. Ni vec odvisno od mene..
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
sej lahko bi lastnika mal za uha do sem..da nadaljuje temo
a mustang je tudi njegov?
a mustang je tudi njegov?
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Tole že fajn zgleda. Če se pa da še kaj info od Mustanga dobit...potem pa super
mustang fastback je od kolega..je work in progress..dela se pa replika eleaonor (gone in 60sec) ... big block motor,drugačna vzmetenja in oh in sploh.. ugl.tukaj sem jaz zaključu updejtanje tega projekta..od tu naprej bo prevzel nov uporabnik oz nov lastnik ki se bo registriral te dni na forum..
glede na to da se še novi lastnikni registriral na ta forum bom jaz napisal kaj je novega... vse šipe na avtu so vgrajene..nova tesnila.. in seveda je novi lastnik tudi kupu novo srce za taunusa..in sicer motor 2.8 v6 kateri se bo kmalu vgradil v njega..
tko da še se dela s polno paro naprej na njem.. ( zdej pa ga grem napiz**t ker se še ni registriral tukaj )
tko da še se dela s polno paro naprej na njem.. ( zdej pa ga grem napiz**t ker se še ni registriral tukaj )
- Fordshizzle
- Avtomobil: Ford Taunus GBTS 1977 2.0
Fajn je tale mat barva. Super projekt,da se da takemu,ki bo to speljal kot se gre.
A kromirano je tud na novo al samo spoliran? Kje kromirate?
A kromirano je tud na novo al samo spoliran? Kje kromirate?
krom je samo spuliran bil.. gre pa u kratkem vse na novo v kromanje