Ford Taunus coupe '71
Re: Ford Taunus coupe '71
yeah baby, 2 months of work and i`m in šprickit
Super Izgleda a barva bo ista, kot prej?
Barva bo skoraj ista kot prej.. Bo metalik misje siva.."varjanta eleaonor"...veendar nebo sijaj lak, bo z mat lakom lakiran.. Torej baza lak sistem...vendar se pa avto od predvcerajsnjem dela za novega lastnika...nov lastnik je sosed/prijatelj.. Tko da avto bo se naprej pod "nadzorom"...prakticno 10m od mene.. Bom pa do konc projekta objavljal update..
Kaj bos pa ti nabavil?BruM wrote:Barva bo skoraj ista kot prej.. Bo metalik misje siva.."varjanta eleaonor"...veendar nebo sijaj lak, bo z mat lakom lakiran.. Torej baza lak sistem...vendar se pa avto od predvcerajsnjem dela za novega lastnika...nov lastnik je sosed/prijatelj.. Tko da avto bo se naprej pod "nadzorom"...prakticno 10m od mene.. Bom pa do konc projekta objavljal update..
Powered by M.K.
trenutno se bolj posvečam svojim dvem golfom mk2 GTi... zadeva z nabavo američana je padla v vodo ko sem se odločil za obdržat tega.. je pa res da je umes prišel še vw buggy
bo pa tale avto še prisoten na forumu ker se bo novi lastnik prijavu in seveda udeležil tudi srečanj..če nebo mogel on..bom pa ga sfehtal pa prišu jaz z taunusom na meet..
bo pa tale avto še prisoten na forumu ker se bo novi lastnik prijavu in seveda udeležil tudi srečanj..če nebo mogel on..bom pa ga sfehtal pa prišu jaz z taunusom na meet..
Zakaj ne bi prišla kar oba? M2 GTI je načelom že oldskuler...?BruM wrote:trenutno se bolj posvečam svojim dvem golfom mk2 GTi... zadeva z nabavo američana je padla v vodo ko sem se odločil za obdržat tega.. je pa res da je umes prišel še vw buggy
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
lahko bi to ljudsko ropotijo malo predstavu ja ..
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
ajde dejmo se zmenit do kirega leta smo odlschool, jaz imam tudi eno smetišče letnik 1994 ki bi znal bit zanimiv, ampak ga nisem predstavil ker je preveč nov...
Če zgleda oldschool pa da ni korejec ga predstavi
Po moje je važen izgled avta in to, da je nekaj pomenil v svojem razredu ko je bil nov....
Po moje je važen izgled avta in to, da je nekaj pomenil v svojem razredu ko je bil nov....