Kovinske vezice (??)
Kovinske vezice (??)
Nevem kam v forumu bi to umestil, naj bo tukaj.
Ima kdo od vas oldskulašev idejo kje bi lahko pri nas kupil kovinske vezice oz. kako se temu sploh slovensko reče? Nekaj sem jih naročil polek traka za izpuh, pa bi mi prav prišla še kaka dodatna.
Ima kdo od vas oldskulašev idejo kje bi lahko pri nas kupil kovinske vezice oz. kako se temu sploh slovensko reče? Nekaj sem jih naročil polek traka za izpuh, pa bi mi prav prišla še kaka dodatna.
Re: Kovinske vezice (??)
Kovinske so. Uporabljajo se tam, kjer plastične niso uporabne, recimo vročina in podobno. Recimo za zaključit trak ko poviješ izpušni kolektor, za kar sem jih uporabil tudi sam.
Lahko bi uporabil tudi klasične objemke, vendar so bolj komplicirane, dražje, masivnejše in grše
Lahko bi uporabil tudi klasične objemke, vendar so bolj komplicirane, dražje, masivnejše in grše
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
samo če se ne motim rabiš tudi posebne klešče za te? Lahko pa vprašam znanca..se mi zdi da sem jih zadnjič videl pri njemu
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
CEMBOS v Kopru
so pa inox, in ne rabiš nobenega orodja za jih zablokirat, delujejo enako kot plastične
probaj it pogledat v kako drugo električarsko trgovino bližje tebi, čene pač pridi na drink do kopra
so pa inox, in ne rabiš nobenega orodja za jih zablokirat, delujejo enako kot plastične
probaj it pogledat v kako drugo električarsko trgovino bližje tebi, čene pač pridi na drink do kopra
Jaz jih imam na zalogi 25 centov kos
No super! Kake so mere in kje naročim? minimalno naročilo obstaja?
Samo eno dimenzijo imam na zalogi. Pošljem po pošti oz. lahko prideš do mene bom v Pon točno zmeril
So tvoje tudi rostfrei?MAIK wrote:Samo eno dimenzijo imam na zalogi. Pošljem po pošti oz. lahko prideš do mene bom v Pon točno zmeril