Uradna "Vse bomo kupli" tema
-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Re: Uradna "Vse bomo kupli" tema
Se hrosc bi mogu bit cabrio, da bi vs loh "ceradarčki" klical
No, bo pa v t3 velik placa za viski
No, bo pa v t3 velik placa za viski
Kaj nimajo rdečega cabriota v delu? Kaj 68 al 69 je ne. kako napreduje?
Let's go Brandon!
- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Pridejo na 100 vsi skup?croma_man wrote:100 ps insgesamt auf dem hof
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ
Čakamo da se šprickit posedeeugene wrote:Kaj nimajo rdečega cabriota v delu? Kaj 68 al 69 je ne. kako napreduje?
Trenutno ne .. na kombiju je odletelo tesnilo glave, bo treba popravit ob prilikiPridejo na 100 vsi skup?
O Anja .. o tebi se mi sanja.
Jebemu, pa tisti hribi do omletopečiceCox wrote:
Trenutno ne .. na kombiju je odletelo tesnilo glave, bo treba popravit ob priliki
Ker zadnje čase ni bilo objave, da ste kaj nabavili: prejšnji teden sem v Budimpešti (zgledalo je kot odpad tik ob vpadnici) videl drugega ob drugem, v prezentacijskem načinu, parkirane štiri T1.
To sem jaz tudi videl Prav na višini so zloženi, da jih ne moreš zgrešit!
Uff.. T1 bodo mogle še malo počakat dokler si na zagotovimo strehe nad glavo ... je pa res da že dolgo ni bilo objave da bi kaj nabavili ... ampak samo objave
Dober teden nazaj sma bila na izletu po istri .. voda je čista, hrana je dobra avti pa niso pretirano rjavi ..
Prvi 1200j ki sem ga videl od kar delamo z temi vozili da po podu ni namazan z kakšno koli svinjarijo tipa dinitrol ipd. ... hkrati pa najbolj zdrav avto iz sarajeva kar sem jih kdaj videl ...
Projektno ime: Zdravko
Po poti nazaj pa sma v okolici ilirske bistrice pobrala še enega ciao-ta ... da malo podkrepimo še naš enosledni vozni park in zadovoljimo novo odkrito ljubezen do koles s pomožnim motorjem
Dober teden nazaj sma bila na izletu po istri .. voda je čista, hrana je dobra avti pa niso pretirano rjavi ..
Prvi 1200j ki sem ga videl od kar delamo z temi vozili da po podu ni namazan z kakšno koli svinjarijo tipa dinitrol ipd. ... hkrati pa najbolj zdrav avto iz sarajeva kar sem jih kdaj videl ...
Projektno ime: Zdravko
Po poti nazaj pa sma v okolici ilirske bistrice pobrala še enega ciao-ta ... da malo podkrepimo še naš enosledni vozni park in zadovoljimo novo odkrito ljubezen do koles s pomožnim motorjem
O Anja .. o tebi se mi sanja.