Bimmer 315
Re: Bimmer 315
probaj kaj pri alpini povohat, jaz sem jim enkrat pisal, pa so mi odpisali z podatki ki sem zelel, blo pa je nekaj z volani itn .. sem bil ZELO ko sem dobil odgovor, res da je bilo to nekaj let nazaj, ampak definitivno niso meli vec podpore za E21
iz izkusenj ti pa lahko povem da 195/50 r15 je CIST ok .. pa noben ne bo gnjavil ker na nasih avtih to sploh ne zgleda preveliko, jaz mam to gor pa je cist cool. Pr meni je edino mali minus da so sprednje felne tud 7j in zgledajo malo prevec ven. Samo se da prezivet handling je pa se boljsi
iz izkusenj ti pa lahko povem da 195/50 r15 je CIST ok .. pa noben ne bo gnjavil ker na nasih avtih to sploh ne zgleda preveliko, jaz mam to gor pa je cist cool. Pr meni je edino mali minus da so sprednje felne tud 7j in zgledajo malo prevec ven. Samo se da prezivet handling je pa se boljsi
Ja sej bi z veseljem, samo nočem da je spredaj guma balonasta, zadaj pa napeta. Razmišljam v smeri 185/55 spredaj in 205/50 zadaj.Iščem pa podatek, kaj je tu bilo obuto, ko je s fabrike prišlo, pa ga ne najdem...
LP Miha
- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
upraši
spredaj 195/50/15 zadaj 205/50/15
to je alpina spec.
spredaj 195/50/15 zadaj 205/50/15
to je alpina spec.
Uff že dolgo nisem bil aktiven v tej temi, pa sej na avtu se tudi ni dosti spremenilo. V enem letu nisem uspel prevozit niti metra, tablice sem vrnil, se pa počasi malo premika. Še dobro da ni dosti za porihtat in bo mogoče do pomladi fertik
Pa še slike uspehov...
Porihtano spredaj levo
Pa zrihtana notranjost
In pa povarjene in zravnane felne, ki jih je treba še speskat in pofarbat
Malo že delam spredaj desno, ko bo to fertik pa bo kleparija v grobem končana (vsaj bolj komplicirani konci)...
Po tem pa pride na vrsto mehanika, ki se je veliko bolj veselim
Pa še slike uspehov...
Porihtano spredaj levo
Pa zrihtana notranjost
In pa povarjene in zravnane felne, ki jih je treba še speskat in pofarbat
Malo že delam spredaj desno, ko bo to fertik pa bo kleparija v grobem končana (vsaj bolj komplicirani konci)...
Po tem pa pride na vrsto mehanika, ki se je veliko bolj veselim
LP Miha
Vrhunsko! Tukaj spredaj pri šalcah za dvigalko tak vsi znijejo.. lepo si porihtal! Tiste luknje za štople na tleh maš namen povarit dol ali nazaj nardit pa z dihtmaso zadihtat? Notranjost si pa lepo uštimal, sedeže si moral dati preobleči pa če si jih - kdo ti je rihtal? Kar pridno naprej, spomladi ga je treba pokazat!
Luknje bom nazaj nardil, kot je blo v originalu. Sedeže mi je pa preoblačil en gospod v penziji, ni slabo narejeno, je pa trajalo menda tri mesece, da je končal
LP Miha
Uredil sem še desno polovico
Zdaj me še čaka par malenkosti v prtljažniku, pa je kleparija končana in rja sanirana.... komaj čakam, imam dosti raje mehaniko
Zdaj me še čaka par malenkosti v prtljažniku, pa je kleparija končana in rja sanirana.... komaj čakam, imam dosti raje mehaniko
LP Miha
- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Mater je sterilen poden, da bi lahko jedu z njega! Bravo!
Iz kerga avta pa so teli sedeži ? namreč 75 ima iste recarote pa so original bogastvo in pou...
- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Tole so LSB/LSC recaroti (B z fiksnim sprednjim robom, C pa z premičnim), so bli v precej avtih tega časa, v e21 so bli tovarniška športna opcija.
Je pa precej drag špas to, ja; ebay cena je jurja plus za par, na bolhi/njuškalu pa že dolg cajta nisem ujel nobenih...
Je pa precej drag špas to, ja; ebay cena je jurja plus za par, na bolhi/njuškalu pa že dolg cajta nisem ujel nobenih...